Dinamo are concurență din Liga 1 în privința lui Rotariu

Chiar dacă a prins puține minute și nu a impresionat deloc la FCSB, Dorin Rotariu, 26 de ani, este în centrul mai multor discuții pentru un eventual transfer la începutul lui 2024.

După Dinamo, și Sepsi și-a exprimat interesul pentru internațional. ”Câinii” au insistat pentru transferul lui Roti, fotbalistul a dorit să mai sondeze piața, cei din Sfântu Gheorghe l-au avut pe listă, dar nu vor să facă niciun demers în privința unei eventuale mutări.

Sepsi a luat decizia în privința lui Rotariu

Laszlo Dioszegi, finanțatorul Sepsi OSK, a făcut un anunț oficial despre acest subiect. Patronul covăsnenilor a transmis cât se poate de clar că a luat decizia finală, în urma unei discuții pe care a purtat-o cu antrenorul Bernd Storck.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație aflată pe locul 5 în Superliga și pretendentă la o poziție de play-off, a monitorizat în ultimele săptămâni mai mulți jucători de la FCSB, liderul campionatului. Printre ei, și Rotariu, dar și Andrea Compagno.

Negocierile pentru transferul lui Andrea Compagno nu au mai avansat, însă a apărut o altă variantă pe listă. Sepsi și-a mutat atenția spre Dorin Rotariu, pe care Gigi Becali îl va lăsa să plece liber de contract de la FCSB, în momentul în care atacantul își va găsi o altă formație.

Rotariu nu e pe radarul lui Storck

Laszlo Dioszegi a purtat o discuție cu antrenorul său, neamțul Bernd Storck, în vederea aducerii lui Rotariu la Sfântu Gheorghe, iar decizia luată de cei doi pune capăt și acestui subiect.

„Am discutat cu antrenorul nostru, iar lucrurile sunt clare. El vrea să plece în Antalya cu lotul actual. Vrea să îi evalueze acolo pe toți băieții din lot. Nu se pune problema să mai începem vreo discuție pentru Rotariu. Asta e situația, iar acest lucru mi l-a comunicat antrenorul nostru”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, patronul covăsnenilor a spus că nu are nimic personal cu fotbalistul încă aflat sub contract cu FCSB. Motivul pentru care acesta nu va mai fi ofertat este reprezentat exclusiv de faptul că nu se află pe lista de preferințe a antrenorului.

Rotariu a strâns doar 7 meciuri la FCSB, a jucat în medie 44 de minute.

Citește și

Un miliardar a curtat-o pe Andreea Bănică: ”Eram sub scaun de rușine”