Dinamo ar da lovitura maximă în Liga 1: ”Da, m-au contactat chiar azi”

Dinamo a transferat 12 jucători până acum, în special pentru zona defensivă.

Iuliu Mureșan a spus azi că ”haita” a închis mercato, dar unul dintre fotbaliștii apreciați din Liga 1 a dezvăluit că a fost contactat de bucureșteni.

Tentat de străinătate, dar mai știi?!

Ronaldo Deaconu spune că în următoarele zile urmează să-și stabilească viitorul.

Mijlocașul recunoaște că a avut o discuție chiar cu cineva și de la Dinamo, însă vrea să plece în străinătate.

„O să aflați în curând, mâine. Va fi de afară, nu din țară. Dacă nu a ieșit cu Farul, nu vreau să intru în detalii. Eu am avut două criterii pentru care aș fi plecat afară. Ori culoarul fotbalistic, ori o ofertă foarte bună. Cum a fost și oferta din Germania. Le-am zis nici nu contează cât, merg. Aici am mai mult oferta financiară.

Dar poate fi și culoarul fotbalistic. Nu pot să spun unde merg. Sunt șanse foarte mari, cred că 99,9 la sută. Când mă uit în România, prețul benzinei a crescut, prețul curentului a crescut, al gazului a crescut, numai banii din fotbal au scăzut. Și în Europa, și în lume, cred că au scăzut cu 40 la sută contractele.

Pandemia a lovit fotbalul foarte tare. Încă nu am recuperat nimic din salarii și din bonusurile de performanță. De când am ajuns la Mediaș am cam jucat pe gratis. S-au strâns din bonusurile mele de performanță, din goluri și pase de gol, 35 la număr, din primele de la meciuri si din salarii”, a spus fotbalistul pentru Playsport.

Dinamo a mai încercat la el

Deaconu a mai fost în atenția ”câinilor”, în perioada când evolua la Concordia Chiajna, dar afacerea nu s-a făcut.

Mai mult, Ronny a marcat câteva goluri spectaculoase contra roș-albilor, ultima oară la victoria din toamnă.

”Acum câțiva ani am fost foarte aproape de a semna cu Dinamo, de doua ori. Chiar azi m-a sunat cineva din DDB, să îmi ia pusul. Din păcate, nu e timingul foarte bun, nu pot să dau cu piciorul. Sincer, nu știu, nu știu ce aș fi făcut (n.r. dacă primea telefonul săptămâna trecută).

Eu, împreună cu familia și cu staff-ul meu am zis că aș activa la o singură echipă, care mi se potrivea foarte bine”, a spus Ronaldo Deaconu.

După ce în urmă cu mai mulți ani, mijlocașul a fost foarte aproape de un transfer la Dinamo, în această iarnă alte două formații cu nume din Liga 1 s-au interesat de serviciile sale.

FCSB, ocupanta locului 2, s-a zvonit în presă că ar fi o posibilă destinație, însă negocierile cele mai concludente au fost cu Farul lui Gică Hagi.

Totuși, acestea nu au dus la o finalitate, chiar dacă „Regele” a recunoscut că este un fan al lui Ronaldo Deaconu.

Citește și

Vladimir Putin o spune clar, în premieră: ”Rachetele din România sunt o amenințare pentru noi”