Dinamo, aproape de a atrage un nou sponsor

Dinamo a început cu o victorie, 1-0 cu Progresul Spartac, noul sezon de Liga 2. Iar mâine ar trebui să primească un răspuns final din partea multimilionarului Mohammad Murad, dacă va veni, sau nu, ca finanțator la clubul din Ștefan cel Mare.

Dinamo a lăsat loc pe tricourile de joc și pentru alți sponsori. După parteneriatul cu firma 888, afacerea prezentată zilele trecute, ”câinii” se află în negocieri cu un alt brand important.

Ce bani dă sponsorul principal

Dinamo se așterne în prima experiență din istorie în liga secundă. ”Câinii” s-au reorganizat administrativ, iar Vlad Iacob (34 ani) a fost numit administrator special. ”Câinii” au reușit să atragă și un partener comercial important, este vorba de firma de gambling 888, înțelegere care aduce în bugetul Dinamo peste 200.000 euro. Chiar 350.000 de euro dacă va îndeplini diverși parametri de performanță.

Din informațiile PlaySport.ro, noua conducere poartă negocieri și cu alți sponsori care își doresc să aibă brand-ul reprezentat pe tricourile de joc.

Astfel, pe spatele tricourilor îmbrăcate de elevii lui Ovidiu Burcă a fost lăsat un loc liber, poziție care urmează a fi ocupată de un nou partener comercial.

Regata a mai fost sponsor la Rapid București

Din informațiile sursei menționate, oficialii Dinamo 1948 se află în tatonări pentru a semna un parteneriat cu firma ”Regata”, care, conform informațiilor furnizate pe site, este lider național în importul și distribuția plăcilor ceramice (gresie și faianță).

Regata, care a fost înființată în anul 1993, a mai colaborat cu un club de fotbal din România. Firma cu sediul la Târgoviște a mai sponsorizat, în trecut, pe Rapid București. Se întâmpla înainte ca vechea societate să intre în faliment.

Citește și

George Simion și viitoarea soție, schimbare importantă: ”10.000”. Fără plic, dar cu donații