--> -->

Dinamo anunță noi transferuri: cine va semna luni

Dinamo a demarat târziu în mercato estival, în condițiile în care transferurile i-au fost blocate până acum câteva săptămâni. Ovidiu Burcă a specificat la finalul derby-ului cu FCSB (1-2) că mai așteaptă întăriri, mai ales că nou promovata are nevoie de așa ceva pentru a continua în Liga 1.

Ovidiu Burcă anunță noi transferuri la Dinamo: „Conducerea discută cu jucători pe care ni-i dorim”

Conform GSP, luni, Dinamo va mai perfecta un transfer, este vorba de Kevin Ciubotaru, 19 ani, fundaș stânga, ultima oară la Rangers B, un tânăr de viitor, care a bătut la porțile mai multor cluburi din Albion, care a trecut și pe la gruparea lui Ianis Hagi.

Ovidiu Burcă a transmis că „haita” va rămâne activă în mercato, vorbind despre următoarele ținte pe care le are în vedere. Printre altele, în apărarea și în zona mediană.

Șase transferuri a bifat Dinamo până acum: Golubovic (Slovenia), Abdallah (Madagascar), Goncalo (Portugalia), Homawoo (Togo), C. Costin și Politic.

„Sunt toate lucrurile în ordine, sunt salariile plătite la zi, jucătorii se pot gândi doar la fotbal, avem condiții foarte bune, baza de antrenament. Încercăm să fim activi pe piața transferurilor, să aducem jucători care să crească nivelul echipei, să construim o echipă care să nu aibă probleme în Liga I și cu perspectiva de a crește odată cu clubul.

Conducerea discută cu jucători pe care ni-i dorim să crească nivelul formație”, a anunțat antrenorul care este la primul său sezon de Liga 1.

Cum s-au mișcat noii „câini” în Derby de România

Dintre cei sosiți în acest mercato, portarul Golubovic și atacantul Goncalo au fost printre cei mai buni „câini” în derby-ul de sâmbătă seară.

În ciuda celor două goluri primite, în care a fost surprins total, slovenul Adnan Golubovic, 28 de ani împliniți chiar în ziua meciului, a mai avut câteva intervenții salvatoare, altfel scorul ar fi luat proporții îngrijorătoare pentru Dinamo.

Datorită intervențiilor noului portar titular, suporterii au putut spera într-o remontada, mai ales după golul portughezului Goncalo Gregorio. Și Costin, și Politic au adus un mic plus prin intrările lor în partea secundă a meciului, în schimb Abdallah a avut o prestație neconvingătoare.

Citește și

Iohannis după atacul Rusiei asupra portului Reni de la Dunăre: „Riscuri serioase”