--> -->

Dinamo, anunț despre câte bilete s-au vândut la derby. Se anunță show total!

Duminică seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, este derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Care se anunță a fi un meci memorabil!

Dinamo este penultima în clasamentul Ligii 1, după o serie de 10 etape consecutive fără victorie, trei remize și șapte eșecuri. FCSB este pe locul 1 în top, dar în astfel de confruntări nu mai contează atât de mult poziția din clasament.

Se vând ”binișor”

„Câinii” au pierdut mult din fidelitatea suporterilor care vin la stadion în ultimele săptămâni, pe fondul rezultatelor negative ale echipei. Totuși, și fanii formației își leagă încrederea de partida din week-end.

”Am vândut în jur de 10.500 (de bilete), fără abonați. E binișor. Și la meciul ăsta avem patru zile casele deschise pentru derby”, au transmis oficialii lui Dinamo pentru GSP. Clubul a transmis că are 2.600 de abonați

”Câinii” estimează că vor fi peste 25.000 de fani prezenți duminică pe cel mai mare stadion al țării.

Tariful biletelor

PCH: 25 de lei
TRIBUNA 2 (inel 1 și 2): 35 de lei
VIP II: 80 de lei
VIP I: 120 de lei

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:

26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu).
23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

După Derby, Dinamo se va muta pe stadionul „Arcul de Triumf” pentru ultimele partide oficiale ale anului 2023. La precedenta partidă de pe teren propriu, doar 6.820 de spectatori și-au încurajat favoriții la meciul cu Poli Iași (0-0).

Citește și

Klaus Iohannis, prima replică vizavi de cheluielile exorbitante privind deplasările externe: ”Voi instrui serviciul de presă”