Dinamo, amical cu un ”câine roșu”

Dinamo se pregătește de meciul cu Sepsi din etapa a treia, o partidă foarte complicată lunea viitoare. Echipa lui Ovidiu Burcă va evolua împotriva unei reprezentanțe în cupele europene, deținătoarea Cupei și Supercupei României.

Fiind multe zile între meciurile cu FCSB și Sepsi, Ovidiu Burcă a decis să programeze un meci de pregătire la mijlocul săptămânii, pentru a testa jucătorii. Anunțul a venit și pe pagina de facebook a clubului.

Meci cu Mihalcea la Săftica

”Dinamo București vs Unirea Slobozia se joacă la Săftica. Dinamo București va disputa, la mijlocul acestei săptămâni, un joc amical împotriva divizionarei secunde Unirea Slobozia, pregătită din acest sezon de Adrian Mihalcea.

Meciul amical Dinamo București vs Unirea Slobozia a fost programat joi, 27 iulie (ora 19:00), pe terenul central al Bazei Săftica, accesul spectatorilor și al reprezentanților mass-media nefiind permis în cantonamentul roș-albilor.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va juca luni, 31 iulie (ora 21:30) cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în fața propriilor suporteri, în a treia etapă de SuperLigă”, au transmis oficialii grupării.

Ce a spus Burcă după eșecul cu FCSB

„Mă încearcă un sentiment de tristețe. Cred că trebuie să vedem lucrurile obiectiv. Este o diferență mare între noi și ei. Am crezut că prin entuziasm putem să demontăm acest decalaj. Ne-a învins o echipă mai bună decât noi. Trebuie să fim realiști, suntem departe.

Trebuie să ne rezolvăm problemele, că nu ne așteaptă nimeni. Acel gol (n.r. al lui Dinamo) a venit când Steaua (n.r. FCSB) a luat piciorul de pe accelerație. Am zis că întâlnim cea mai bună echipă din campionat. E nevoie de timp să recontruim o echipă. Au fost două execuții foarte bune ale unor jucători buni. Nu m-am temut. Eu m-am uitat la progresul pe care îl face echipa. Azi mă așteptam la mai mult. În prima repriză am fost timizi.

Parcurgem aceleași etape pe care le-am parcurs anul trecut. Avem o echipă care s-a calificat în play-off. Sunt aceiași jucători. Trebuie să vedem nivelul la care suntem acum. E un proces de adaptare. Nu fac remarci individuale. Mereu păstrez energia echipei intactă”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul meciului.

Citește și

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre boala cu care s-a confruntat la doar 25 de ani: „Asta l-am întrebat pe tata”