--> -->

Dinamo, amical cu o colegă de suferință

Dinamo are o parte de o pauză competițională, iar de miercuri seară Ovidiu Burcă va reîncepe antrenamentele pentru revigorarea echipei.

Jucătorii au avut două zile de pauză după ultimul eșec, 1-2 la Buzău, iar acum are de pregătit, mai întâi, un meci extrem de important în play-off-ul Cupei României.

Mai exact meciul de joia viitoare, de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, formație ce-a învins Dinamo în startul campionatului în eșalonul secund.

Vineri, la Chiajna

Până la meciul din Cupa României, Dinamo are un meci amical programat în acest week-end, mai exact vineri, de la ora 16:00, pe stadionul din Chiajna. Acolo unde ”câinii” încă nu sunt primiți!

Concordia Chiajna a schimbat antrenorul chiar astăzi, Eugen Trică l-a înlocuit pe Ianis Zicu, cel care a dus Chiajna pe loc de baraj în sezonul trecut.

Încă două zile de pregătire pentru duelul cu Slobozia

Inițial, partida din campionat cu Unirea Slobozia fusese programată duminică, 2 octombrie, de la ora 11:00, însă s-a modificat programul, probabil ținând cont că meciul era prea aproape de duelul din Cupă.

Dinamo va juca marți, 4 octombrie, de la ora 17:00. Momentan nu se știe pe ce stadion se va disputa etapa, e clar că nu la Clinceni.

Citește și

Casa Regală, fotografii în premieră cu Regina Elisabeta a II-a. Impact emoțional și financiar al înmormântării