--> -->

Dinamo ajutată de adversari. Ce urmează

Dinamo a terminat la egalitate meciul cu Buzău de pe teren propriu, dar rezultatele indirecte au ajutat formația din Ștefan cel Mare.

”Câinii” trebuie să tragă tare

Joi seară, Steaua a învins-o pe Unirea Dej cu 3-0, ceea ce a permis ”câinilor” să egaleze echipa clujeană. În acest moment, sunt trei echipe cu 32 de puncte, Dej, Buzău și Dinamo.

Momentan, ardelenii și buzoienii au ascendentul rezultatelor directe în fața bucureștenilor. În etapa a doua, Dinamo se va deplasa la Dej pentru meciul direct.

Iașiul s-a desprins, ”câinii” vânează locul Oțelului

Tot astăzi a avut loc derby-ul Moldovei și echipa lui Leo Grozavu face un pas uriaș către promovarea directă.

Poli Iași s-a impus pe terenul Oțelului Galați, scor 2-1, în prima etapă din play-off-ul Ligii 2. În minutul 26, gazdele au rămas în 10, după ce Ghiocel a fost eliminat, în urma unei intrări foarte dure asupra lui Cătălin Itu. Fotbalistul gălățenilor l-a lovit pe mijlocașul Iașiului cu talpa în față.

În minutul 68, Mihai Dumitru a adus trupa lui Leo Grozavu în avantaj. La numai câteva minute după intrarea pe teren, tânărul mijlocaș l-a învins pe Rareș Pop cu un lob superb, de la 12 metri. S-a terminat 2-1 pentru Poli Iași, formație care urcă pe prima poziție a clasamentului din play-off, peste Steaua București, cu 43 de puncte. Oțelul rămâne pe 3, cu 36 de puncte.

Dinamo se apropie la 4 puncte de Oțelul după prima rundă și etapa viitoare trebuie să forțeze victoria la Dej pentru a putea reduce și mai mult diferența de puncte față de Oțelul,care o întâlnește în meci direct pe CSA.

Citește și

Marcel Ciolacu o desființează pe Clotilde Armand după o plimbare prin Sectorul 1: ”Patria șobolanilor”