Dinamo adună propuneri: un jucător crescut la Juventus Torino

Dinamo adună propuneri. Dar nu și un transfer nou. În afara nord-macedoneanului Velkovski, momentan, nu s-a mai perfectat niciun transfer.

Vittorio Continella, 21 de ani, mijlocaș central, a fost propus roș-albilor, conform informațiilor GSP.ro, ca de altfel alți peste 20 de fotbaliști. Tânărul, ultima dată în campionatul cipriot, a crescut la juniorii lui Juventus Torino, piemontezul fiind liber de contract de la începutul lui 2024

Dinamo rămâne doar cu Velkovski

Dinamo a rezolvat doar un singur transfer în mercato invernal, până în acest moment. ”Câinii” l-au transferat pe stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, 28 de ani, internațional al țării sale, care deja a bifat o jumătate de oră în amicalul ce-a încheiat stagiul din Antalya, 2-6 cu Charleroi.

În schimb, cei de la Dinamo au intrat în posesia a zeci de CV-uri și au tratat pentru câțiva. A primit numeroase refuzuri, în alte situații mai așteaptă răspunsuri. Unul dintre ultimele nume propuse bucureștenilor este cel al mijlocașului Vittorio Continella, 21 de ani, care a devenit recent liber de contract.

Cine este Vittorio Continella: doar 10 minute în acest sezon

Mai exact, a încheiat angajamentul cu AEL Limassol, locul 9 în Cipru, în primele zile din 2024 și, între timp, nu și-a găsit un alt contract. Agenții săi l-au recomandat „câinilor”, propunerea a rămas activă. Piemontezul a început fotbalul la juniorii lui Juventus, apoi a trecut la Spezia și Torino, unde a încheiat junioratul.

În țara sa, a evoluat în liga a patra, înainte de a semna cu ciprioții de la Limassol în iulie 2022. Poate evolua ca mijlocaș, este box-to-box. În primul sezon în Țara Afroditei a dat randament, două goluri și un assist în 30 de meciuri.

În schimb, în actuala stagiune a bifat doar 10 minute! Pe 16 septembrie 2023, 0-0 cu Omonia Nicosia. În rest, doar rezervă! În 12 meciuri a fost rezervă neutilizată, de patru ori a fost doar spectator. La AEL a fost coechipier cu ex-dinamovistul Jonathan Morsay.

Citește și

Manelistul Florin Salam, vizat de un dosar penal!