--> -->

Dinamo a trecut pe lângă un supercontract: ”Sută la sută”

Conducerea roș-albilor încearcă să atragă surse de finanțare la Dinamo. Fie ca sponsori, fie ca investitori/acționari. Munca s-a întețit după ce Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au sosit, oficial, la club.

Legătura lui Sacha Dragic cu Eugen Voicu, noul patron de la Dinamo

GSP a aflat că Dinamo a încercat să atragă un nume uriaș, un jucător important în lumea fotbalului și sportului european, nu doar românesc. Este vorba de Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Bucureștenii speră să poată atrage un nume atât de important alături de culorile roș-albe. Dacă încă nu se pot lăuda cu implicarea celor de la One United Properties, atunci să fie Dragic, care în vara anului trecut a achiziționat, prin intermediul D Craig Holding, un număr de 1,65 milioane de acțiuni ONE.

În ultimii ani, Sacha Dragic a devenit unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România, grupul Superbet depăşind deja valoarea de 2,5 miliarde de euro, conform Ziarul Financiar. Dragic deţine un portofoliu diversificat de investiţii – în servicii financiare (pachete minoritare în fondul Certinvest, de exemplu, acolo unde este Eugen Voicu fondator).

”Sigur, sigur”

Superbet este sponsorul ce dă numele primei ligi din România, de la începutul acestei ediții, este sponsorul principal la Rapid și are parteneriate de imagine multiple, inclusiv dă numele stadionului din Giulești, dar nu este interesată să devină acționar la Dinamo sau la vreun club din țară. Replica lui Dragic pentru GSP.ro a fost elocventă: ”Sigur 100% nu vom investi în fotbal și nu vom investi în Dinamo”.

300 de milioane de euro este cifra de afaceri a Superbet în 2020 pe mai multe piețe

Firmă uriașă

Superbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din România. Compania care a fost fondată în 2006 are acum peste o mie de agenţii stradale în toată ţara şi peste trei mii de angajaţi.

În anul 2006, Dragic a intrat in industria pariurilor sportive, printr-o asociere cu Mozzart Bet, la acel moment cea mai puternică firmă din domeniul pariurilor din Serbia, construind de la zero filialele grupului Mozzart în Romania, Macedonia de Nord și Kosovo. Doi ani mai târziu, Dragic, împreună cu soţia sa, au înfiinţat Superbet.

Sacha Dragic a fost chestionat și vizavi de varianta ca Superbat, sau el personal, să devină unul dintre partenerii de imagine/sponsorii clubului din Ștefan cel Mare. Răspunsul a venit instant: ”Eu, personal, sigur nu. Și Superbet are deja parteneriat de lungă durată cu Rapid”.

Citește și

Lidia Buble criticată din cauza nasului și a religiei sale: ”Am aflat asta”