--> -->

Dinamo a stabilit programul pentru noul sezon

Dinamo se dezmembrează după retrogradare, dar conducerea speră să înceapă cu bine noul sezon din Liga 2.

Răzvan Zăvăleanu și suporterii roș-albilor, în special liderii DDB, fiindcă mulți dintre fani sunt debusolați, și-au pierdut încrederea, speră să readucă echipa pe linia de plutire.

Mihali și Mihăiescu fac doar programul

Toți caută surse de finanțare, în timp ce jucătorii caută o cale de evadare din ”Ștefan cel Mare”.

Administratorul judiciar i-a desemnat pe Gheorghe Mihali, antrenorul de la Dinamo U19, și pe Iulian Mihăiescu, secundul de la echipa mare, să întocmească programul formației pentru perioada de vară, până când va începe campionatul în eșalonul secund, pe 6 august.

Iată detaliile vizavi de programul ”câinilor”, conform GSP. Bucureștenii vor avea cel puțin 5 meciuri amicale, după ce-și vor fi definitivat lotul cu care să încerce promovarea după un sezon de chin.

Jucătorii vor avea vacanță încă două săptămâni, reunirea este prevăzută pe 20 iunie.

Noua echipă va începe pregătirile la Săftica, în perioada 21-25 iunie.

Vizita medicală este prevăzută a fi pe 27 iunie. Pregătirile se vor derula tot la Săftica, până pe 23 iulie, dar se caută obținerea unei finanțări pentru un stagiu de pregătire montan.

Noul sezon de Liga 2 începe pe 6 august.

Dinamo este în discuții deja pentru antamarea a cel puțin 5 meciuri amicale, începând de la finalul lunii iunie, prima partidă de verificare dorind a fi efectuată pe 29 iunie.

Citește și

Băsescu: ”Voi trata statul român cum mă tratează el”. Azi, a cedat