Dinamo a scos un jucător din lot! Și mai adăugat doi

Dinamo – Rapid are loc azi, de la ora 20:00, pe Arena Națională, la TV pr Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1,

Dinamo a înregistrat azi doi jucători noi în ziua meciului cu Rapid, pe Georgi Milanov (mijlocaș) și Darko Velkovski (fundaș central).

Dispare Bena de la Dinamo!

Mijlocașul bulgar va purta numărul 77, în timp ce stoperul croat a primit numărul 24. Quentin Bena, fundaș central care a contribuit la promovare, a fost scos de pe lista LPF.

Dinamo mai vrea un jucător de atac în acest mercato, însă antrenorul Zeljko Kopic și-ar mai dori chiar doi. Lista de 13 jucători străini de la Dinamo a suferit modificări în această iarnă, iar aceasta arată astfel, în acest moment:

Adnan Golubovic
Gabriel Moura
Lucas Alves
Goncalo Gregorio
Dani Iglesias
Eddy Gnahore
Christian Ilic
Domagoj Pavicic
Hakim Abdallah
Darko Velkovski
Josue Homawoo
Lamine Ghezali
Giorgi Milanov

Ce spune Kopic

„Nu am încheiat mercato. Nu e ușor, din contră, avem și situația această cu lista A. Îmi pare rău de situația celor care nu vor mai fi pe listă, nu e un moment ușor, încercăm să facem ceva pentru ei.

Despre atacanți, vrem pe cineva care să aducă un plus, avem câteva opțiuni, am găsit, dar fotbalistul respectiv mai are și alte oferte”, a declarat Zeljko Kopic la conferința premergătoare derby-ului cu Rapid.

Citește și

Toarnă gaz pe foc după meci: ”Așa facem noi cu echipele mici”