Dinamo a scăpat la comisie: monitorizare în perioada următoare

Întâlnirea din Ghencea, disputată pe 18 aprilie, în etapa a 4-a din play-off, scor 2-0 pentru CSA Steaua, a fost marcată de incidente violente.

Suporterii celor două rivale s-au ciocnit înaintea meciului, iar la finalul jocului fanii dinamoviști au dat foc și au distrus mai multe scaune din peluza destinată oaspețilior.

Gazdele susțin că ar fi vorba de 500 de scaune, iar înlocuirea lor ar costa aproximativ 15.000 de euro.

Amendă și un ultima avertisment

Dinamoviștii au fost acuzați de incendierea intenționată a scaunelor din peluza ocupată la meci, dar și de aruncarea de torțe în teren și invadarea terenului de joc de către un suporter al roș-albilor!

În urma acestor evenimente, Dinamo a fost sancționată de Comisia de Disciplină a FRF cu o amendă de 38.000 de lei și a primit un ultim avertisment.

„Câinii” vor fi monitorizați în următoarele două meciuri de pe teren propriu, iar în caz de recidivă vor juca fără spectatori eventualul baraj pentru promovarea în Superliga.

Cu CSA, pe Arena Națională

Sunt șanse mari ca meciul retur din play-off-ul Ligii 2 Dinamo – CSA Steaua, programat pe 15 mai, să se dispute pe Arena Națională.

Conducerea lui Dinamo face demersuri în acest sens.

Reprezentanții stadionului „Arcul de Triumf” nu vor să găzduiască derby-ul din Liga 2, din cauza unor eventuale stricăciuni provocate de galerii.

Citește și

Oficial: cât a plătit România pentru achiziționarea de doze de vaccinuri anti-COVID. Peste un sfert dintre ele au fost declarate pierderi