Dinamo a scăpat de o datorie: ”Mă gândesc”

Mijlocașul Cătălin Itu (22 ani) a pierdut procesul intentat lui Dinamo la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, prin care reveninca drepturi contractuale restante pentru o lună și jumătate, circa 7.500 de euro.

Comisia a anunțat verdictul pe site-ul Federației: respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată.

”Nu știu încă dacă voi ataca decizia”

Fotbalistul are posibilitatea să facă recurs în 5 zile de la comunicarea deciziei.

”Mă gândesc, nu știu încă dacă voi ataca decizia la Comisia de Recurs”, a precizat Cătălin Itu, pentru GSP.ro.

Cătălin Itu a jucat la Dinamo 15 meciuri, sub formă de împrumut de la CFR Cluj, în perioada septembrie – decembrie 2021, dar Dan Petrescu l-a chemat înapoi în Gruia, în ianuarie 2022, după ce campioana a renunțat la o serie de jucători în iarnă.

Actele

”Revendic drepturi contractuale restante pentru o lună și jumătate”, a declarat Itu, după ce a depus memoriul la CNSL. În perioada petrecută la Dinamo, fotbalistul a avut un salariu lunar de 5.000 de euro.

Persoane care cunosc detaliile revenirii lui Cătălin Itu, de la Dinamo la CFR Cluj, au dezvăluit pentru GSP că mijlocașul a semnat pe acordul de transfer renunțarea la pretenții.

Itu a fost adus în Ștefan cel Mare, în prima tranșă de transferuri făcută după ridicarea interdicției FIFA, pe „filiera Iuliu Mureșan – Neluțu Varga”.

Citește și

Marcel Ciolacu: ”Toate drepturile românilor din Ucraina o să fie respectate”