Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri!

Dinamo a aflat o veste ce a dat emoții mari suflării dinamoviste, miercuri seară, după decizia, preliminară, a CNSL a FRF, aceea că gruparea are interdicție la transferuri vreme de două perioade de mercato.

Transferuri să se facă, pot fi înregistrate!

Era vorba de un proces cu Iulian Roșu, un jucător ce a avut partea lui de contribuție la promovarea echipei, dar cu care conducerea clubului a ajuns în conflict.

Cazul se va derula mai departe, dar nu are implicații, deloc, asupra perioadei de mercato a grupării din Capitală!

Răzvan Zăvăleanu a anunțat aseară că Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri, dispusă miercuri, ca urmare a rezilierii contractului mijlocașului Iulian Roșu.

”Eu nu știu cum a fost dictată!”

„Interdicția a fost ridicată. Oricum, eu nu știu cum a fost dictată. Lucrurile sunt foarte simple. Jucătorul a solicitat niște bani și eliberarea de contract. S-a respins cererea de a primi bani, dar Dinamo a fost sancționată.

Aș fi văzut dacă eram puși să plătim niște bani și sancționați. Ni s-a dat dreptate pe partea financiară…

Dinamo nu a desfăcut contractul jucătorului, ci jucătorul a desfăcut contractul și nu s-a mai prezentat la antrenament. Iar Dinamo a fost sancționată. Pentru mine e inexplicabilă situația. Aștept cu interes să văd hotărârea Comisiei.

Mă întreb cum a avut loc ridicarea interdicției. Eu nu am amănunte, nu știu cum s-a ridicat interdicția. Noi am discutat azi să avem o reacție. Nu știu prin ce minune s-a suspendat interdicția până la judecarea apelului nostru”, a afirmat Zăvăleanu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Citește și

Cadoul lui Gheorghe Turda pentru Florin Piersic la aniversarea de 88 de ani