--> -->

Dinamo a renunțat la 4 jucători! Burcă: ”Eu asta caut”

Dinamo București va începe oficial joi seară, de la ora 18:00, primul sezon din Liga 2 din istoria clubului. Adversara este Progresul Spartac. ”Câinii” încă nu și-au definitivat lotul, sunt în plină ”vânzoleală” la echipă, așa cum s-au exprimat oficialii formației.

Ovidiu Burcă a luat mai multe decizii importante, de ultim moment, pentru echipa sa. De la a renunța la câțiva fotbaliști, la a angaja alții, chiar azi ar putea fi anunțați, ei sosind din liga a treia, în plus tehnicianul de 42 de ani impunând un regim cazon, la Săftica, pentru a-și cunoaște mai bine noii elevi.

”Ivanov refuză Liga 2″

Prima hotărâre majoră este aceea de a renunța la câțiva fotbaliști importanți, în condițiile actuale ale formației.

Ovidiu Burcă a dialogat personal cu Bogdan Gavrilă, Mihai Eșanu, Antoni Ivanov și Cătălin Măgăreanu, anunțându-i că nu se bazează pe ei în perspectiva noului sezon.

”Eu trebuie să găsesc jucători care să alerge din minutul 1 în minutul 90, care să fie conectați la maximum la ceea ce se întâmplă în viața echipei.

Ivanov, este clar, nu mă bazez pe el, refuză să joace în Liga 2, nu poate mental, așa că nu trag de nimeni. Nu pot să forțez, are o situație cu clubul, eu, sportiv, nu mă pot baza pe el, mai departe își va rezolva cu Dinamo.

În rest, am dat o listă cu jucători pe care nu mă bazez, le-am explicat motivele mele tuturor. Sunt chestiuni doar sportive, nu extrasportive. Am comunicat conducerii că nu mai fac parte din planurile mele sportive, rămâne să vedem ce soluții se găsesc alături de conducere.

E o situație neplăcută pentru mine, pentru ei, pentru club, dar eu consider că e cea mai bună decizie”, a explicat Ovidiu Burcă pentru GSP.ro.

”Am speranțe”

”Am încredere că putem redresa situația la Dinamo, sunt jucători care au valoare, au evoluat la un anumit nivel. Sunt și tineri de calitate. Am speranțe, altfel nu mă băgam ca nebunul cu capul înainte,

Condițiile de la Săftica sunt bune, chiar sunt bune… Rămâne de văzut dacă va continua și Iulian Roșu, vor fi discuții. Căpitan? Încă n-am decis total, în ultima perioadă a fost Dudea. Vom lămuri și acest detaliu”, a mai declarat Ovidiu Burcă.

Citește și

Dieta lui Denise Rifai: ”Nu există! Nu sunt nici obsedată”