Dinamo a refuzat AZI o superofertă pentru Sorescu! Planul ”câinilor”

Deian Sorescu (24 de ani) se află în vederile mai multor formații din străinătate, însă Dinamo nu are de gând să-l cedeze fără a obține o sumă consistentă în schimbul său, au transmis din nou oficialii clubului, astăzi.

Promiteau sume uriașe și jucătorului

Clubul de primă ligă din Arabia Saudită, FC Damac, a trimis celor de la Dinamo o ofertă de 700.000 de euro pentru Deian Sorescu, însă ”câinii” au refuzat-o și au solicitat în schimb un milion de euro!

Saudiții nu sunt foarte încântați de cererea lui Dinamo, iar transferul are foarte mari șanse să nu se mai realizeze. Fotbalistului i se pregătise un contract pe doi ani și jumătate, cu un salariu total de un milion de euro, susține DigiSport. Aproximativ 400.000 de euro pe sezon.

Oficialii celor de la Damac au transmis că oferta de 700.000 de euro este valabilă doar 48 de ore, iar ”câinii” sunt obligați să se încadreze în termen. Se pare că răspunsul a venit mult mai repede. Dinamo ține de preț și solicită un milion de euro.

Contacte cu polonezii

Deian Sorescu nu duce lipsă de oferte. Chiar dacă sunt șanse minime de a se transfera în Arabia Saudită, bănățeanul rămâne în vederile mai mult formații din Polonia, cu pretenții la cupele europene.

S-a vorbit recent de campioana en-titre, Legia Varșovia, dar și de revelația Rakow Czestochowa, aflată pe locul trei în Ekstraklasa.

În afacere s-a implicat și Adrian Ilie, ”Cobra”, fostul internațional ajuns impresar. El a venit cu propunerea formației de pe poziția a treia din Polonia, iar Dinamo trage spre a obține un milion de euro.

Mai ales că este suma pe care clubul trebuie s-o obțină conform planului de reorganizare, în maximum trei ani.

Citește și

Prințul Charles a pictat și România frumoasă și a expus-o la Londra