Dinamo ”a realizat” primul transfer. Scapă de balast!

Atacantul Cătălin Țîră (29 de ani) s-a despărțit de Dinamo, un detaliu ce era anticipat încă de luna trecută. Unul dintre grupurile de impact în comunitatea dinamovistă, DDB Italia, a titrat cu tâlc: ”Primul transfer al lui Dinamo”. Dacă alte mutări nu sunt…

Clubul a anunțat azi, prin administratorul special Andrei Nicolescu care se bronzează peste mări și peste oceane, despărțirea de Cătălin Țîră, el fiind primul jucător care-i părăsește pe „câini” în această iarnă.

Ce a putut pierde Dinamo!

„Mulțumim, Cătălin Țîră! Dinamo 1948 București și atacantul Cătălin Țîră au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu.

Mult succes în carieră, Cătălin Țîră!” a fost mesajul postat de Dinamo pe contul de Facebook.

În acest sezon, Țîră a jucat de 10 ori pentru Dinamo. Nu a reușit să dea niciun gol.

Țîră se afla la a doua aventură la Dinamo. A venit prima dată în septembrie 2021, dar a plecat după 6 luni în Italia, la Bisceglie. A revenit în august 2022 și i-a ajutat pe „câini” să promoveze în Superligă.

Trecut pe la juniorii lui Dinamo, Udinese și Lazio, Țîră a mai fost legitimat la echipe precum ADO Den Haag, FC Brașov, Concordia, Rapid, Neftchi Baku, Dunărea Călărași, FC Voluntari sau Suduva.

Kopic este în lumea reală. Pare a fi printre cei puțini de la Dinamo

”Nu-mi place să vorbesc de miracole. Situația este în mâinile noastre și mai sunt destule meciuri până la finele sezonului. Dacă muncești din greu ca să obții acel ceva în care crezi, vei obține, cu o echipă unită. Și vom rămâne în prima ligă.

Este o luptă pentru supraviețuire. OK, jucătorii au avut o lungă perioadă fără victorie în campionat, atunci apare neîncrederea în forțele proprii, în echipă, nu poți oferi un fotbal bun din cauza presiunii care crește și poate deveni insuportabilă.

Dar jucătorii au pasiune, au înțeles cine e Dinamo, că are istorie și merită tot ceea ce e mai bun. Cred că ei sunt gata de luptă și să dea totul pentru Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic pentru GSP.

Citește și

Doar el putea să-și facă un asemenea cadou! Tractor Porsche