Dinamo a reacționat după ce Rotariu a semnat cu FCSB: ”Fie mori erou…”

Suporterii lui Dinamo au scos „la lumină” o serie de declarații pe care Dorin Rotariu (28 de ani), acum la FCSB, le-a făcut în perioada în care îmbrăca tricoul alb-roșu. „Nu am să trădez niciodată, asigura pe atunci mijlocașul de bandă.

FCSB a anunțat ieri transferul lui Dorin Rotariu, extremă dreapta care revine astfel în România după 6 ani și jumătate petrecuți la cluburi din străinătate: Club Brugge, Mouscron, Alkmaar, Astana, Ludogorets și Atromitos.

Cândva, undeva, vorbe multe

Transferul nu le-a picat bine fanilor lui Dinamo, club pentru care Rotariu a evoluat 5 ani, între 2012 și 2017.

Cei de la Tribuna Dinamo au publicat un video din acea perioadă, în care Rotariu asigură că „nu am trădat și nu am să trădez”, o aluzie la o posibilă trecere la FCSB.

„Nu am trădat și nu am să trădez indiferent de agenții mei și de prieteni. Am venit la Dinamo pentru a face performanță, să pun suflet și să ajung în Europa.

Lupt pentru suporteri, mă gândesc tot timpul la ei. Punctul lor de vedere contează foarte mult pentru mine. Fără ei, nu veneam la Dinamo”, afirma Dorin când era „câine roșu”.

Ce s-a întâmplat

În postarea lor, suporterii lui Dinamo au menționat episodul din 2014 în care Rotariu a devenit inamicul lor numărul 1. Pe atunci, Dorin a semnat un contract de reprezentare cu impresarul Anamaria Prodan, la acea vreme soție a antrenorului de la FCSB, Laurențiu Reghecampf.

Ne-am bucurat când a ajuns în Ștefan cel Mare, chiar dacă originile lui nu aveau legătură cu Dinamo, ba dimpotrivă. Am sperat împreună că am găsit un nou puști minune pentru fotbalul românesc.

L-am iertat și am trecut peste ce s-a întâmplat în 2014. A explodat și a reușit să plece în fotbalul mare, așa cum și-a dorit. Mai departe ne poate explica el ce nu a mers.

În orice caz, noi știm că nu o face pentru bani. E fotbalist profesionist, are talent, principii și tot ce trebuie. Mult succes, Dorin. Noi nu uităm momentele frumoase. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți.

– TribunaDinamo

Dinamo, mesaj pe contul oficial: „Fie mori erou…”

Și pe contul oficial de TikTok al clubului a fost publicat un videoclip în legătură cu transferul lui Dorin Rotariu la FCSB.

Acesta debutează cu prima parte a unui citat celebru: „Fie mori erou…”, moment în care apar imagini cu un gol înscris de Dorin în poarta FCSB-ului, și continuă cu partea a doua: „Fie trăiești suficient cât să devii personajul negativ”.

Dinamo prezintă aici o captură cu anunțul transferului la FCSB, în alb-negru, aluzie la faptul că Rotariu nu mai există pentru suflarea dinamovistă.

Citești și

Maia Morgenstern e șocată de situația din Israel: ”E acasă”