--> -->

Dinamo a pus mâna pe stadion! Unde se joacă, acasă, cu Poli Iași

Dinamo are meci sâmbătă în deplasare la Sibiu, cu Hermannstadt, apoi joacă acasă, vineri, 27 octombrie, împotriva Politehnicii Iași, fosta adversară din eșalonul secund.

Arena Națională prima opțiune

Deunăzi, administratorul special Andrei Nicolescu vorbea despre faptul că Dinamo s-a interesat de cele două variante pentru stadionul de „acasă”, Arena Națională și arena de la Arcul de Triumf, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Astăzi, situația a devenit clară, „câinii” vor juca următoarea partidă de pe teren propriu pe cel mai mare stadion al țării.

Chiar dacă suporterii, 10.000 la număr, nu s-au înghesuit la meciul cu CFR Cluj (1-1), care era și dedicat memoriei lui Cătălin Hîldan, chiar dacă Dinamo va juca împotriva unui adversar, Poli Iași, care nu poate aduce o rețetă extraordinară de bilete vândute.

Bilete de la 25 de lei la meciul Dinamo – Poli Iași

Dinamo a anunțat astăzi și prețul biletelor pentru etapa cu moldovenii. Sunt mai ieftine decât la partida cu Hermannstadt, în deplasare, sâmbătă, unde „câinii” au alocate 2.000 de tichete, anunțându-se foarte mulți fani ai dinamoviștilor din zona Transilvaniei.

Iată care este prețul biletelor pentru meciul Dinamo – Poli Iași:

PCH: 25 RON
Tribuna 2 (inel 1): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON

Citește și

Irinel Columbeanu așteaptă pensia la azil „Fiecare dimineață începe cu Imnul României”