--> -->

Dinamo a plătit, e liniște! Cine s-a ales cu banii „câinilor”

Roș-albii au liniște, momentan, să pregătească în liniște ceea ce va urma, dubla de la baraj cu FC Argeș. Au scăpat de o grijă ce dădea bătăi de cap, în special conducătorilor grupării!

La finalul lunii aprilie, Ionuț Negoiță i-a amenințat public pe „câini” că nu le va mai permite să ocupe zona renovată de la Săftica, acolo unde este cantonamentul formației, pe terenul care a rămas în proprietatea fostului finanțator al roș-albilor.

Dinamo a plătit 10.000 de euro

Conducerea clubului din Ștefan cel Mare a rezolvat problema. Oficialii s-au implicat pentru ca Ovidiu Burcă și compania să nu aibă niciun disconfort în finalul campionatului.

Dinamo a plătit aproximativ 10.000 de euro din suma restantă pentru închirierea bazei Săftica.

„Cei de la club au plătit o sumă de 50.000 de lei în contul restanțelor, în perioada imediat următoare a rămas să mai vireze 30.000 de lei ca să se ajungă la zi. S-a achitat o parte, iar Negoiță a transmis că este de acord cu păsuirea pentru restul”, au declarat dinamoviștii.

Ionuț Negoiță: „Era o sumă modică”

În urmă cu patru săptămâni, fostul patron al lui Dinamo făcuse un anunț ce a dat fiori roș-albilor.

„Văd că nu se schimbă nimic. Nu s-a plătit ceea ce trebuia pentru Săftica. Așa că vom restricționa accesul. Mare lucru văd că nu se schimbă nici cu noua conducere. Dar probabil va face lucruri în scurt timp.

Ce înseamnă restricționarea accesului? Să interzicem accesul și folosirea părții pe care noi o avem la Săftica.

Am vorbit cu colegii să rezolve problema. Nu știu care e datoria, nu știu dacă suma e considerabilă sau nu. Știu clar că suma lunară e una modică. E vorba de aproximativ o mie de euro pe lună. Dar nici măcar aceea nu s-a achitat, deși au fost inițiate niște discuții. Nu e OK!”, a spus Ionuț Negoiță pentru GSP.

Citește și

Greva din Educație, în a doua săptămână. Prima reacție după discuții: ”Continuăm”