--> -->

Dinamo a pierdut și cu ”satelitul” FCSB! Țîră: ”E un gol”

Dinamo a pierdut și al treilea amical al verii, scor 1-3 împotriva celor de la FCSB 2 Academica Clinceni, satelitul vicecampioanei României. Au înscris R. Tudor și Mitrică (2) pentru gazde, partida desfășurându-se la Clinceni, Țîră, la revenire, pentru ”câini”, deschizând scorul.

Un gol marcat, 9 primite!

După înfrângerile cu Chiajna, 0-1 și 0-5 cu Unirea Slobozia, ”câinii” au mai bifat încă o înfrângere. Pe terenul de la Clinceni elevii antrenați de Iulian Mihăescu au cedat în fața celor de la FCSB 2 Academica Clinceni, satelitul echipei finanțate de Gigi Becali.

”Câinii” au început mai bine meciul, deschizând scorul prin Cătălin Țîră (32), dar au fost egalați în finalul primei reprize, după ce Robert Tudor a profitat de o greșeală în apărarea dinamovistă și a marcat.

Repriza secundă a adus mai multe schimbări în echipa lui Dinamo. Jucătorii nou intrați nu au adus un plus pentru „câini”, care s-au vazut conduși pe tabela de marcaj. Demci l-a faultat în careu pe Mitrică în minutul 70, tot el punctând de la punctul cu var pentru FCSB. 6 minute mai târziu, același Mitrică a făcut „dubla”, stabilind și scorul final al meciului.

”Vreau să ajut”

Cătălin Țîră s-a întors la Dinamo, chiar dacă a mărturisit că încă mai are de primit salarii restante, din precedenta ”aventură” în Ștefan cel Mare.

”Am înscris, este un meci amical, de pregătire. Ne facem antrenamentul ca să intrăm bine în Liga 2. Sper să facem o treabă bună, chiar dacă sunt probleme financiare la echipă. Asta nu e treaba noastră, noi trebuie să intrăm în teren și să ne facem treaba. Încă nu știu dacă semnez, vedem zilele viitoare.

Pentru mine e dureros (n.r. – că Dinamo e în Liga 2), eu am crescut aici, 8 ani am făcut junioratul aici dar trebuie să trecem peste etapa asta. A fost și Rapidul, au fost echipe mari în situația asta. În fotbal se pot întâmpla multe, sunt perioade în viața unui club în care pur și simplu nu ai ce să faci.

La mine e o problemă mai veche, mai am și niște bani de luat dar nu mă gândesc la ei. Vreau să ajut echipa să ajungă în Liga 1. E un gol când mă uit la meciuri și nu văd Dinamo în Liga 1. Asta este, trebuie să revenim mai puternici, sper să vină și un sponsor la echiă. Cred că poate rezista în Liga 2 echipa asta”, a precizat atacantul de 28 de ani, la final, pentru GSP.

Citește și

Dan Negru, îngrozit de ce a văzut într-o stațiune celebră din România: ”Am făcut-o praf!”