Dinamo a pierdut gratis, portarul poate ajunge la FCSB sau Voluntari!

Dinamo se descompune din cauza propriilor erori. Clubul a produs mulți fotbaliști în ultimii ani, atât pentru prima echipă, cât și pentru alte formații din primele două ligi. Confruntându-se cu probleme uriașe financiare, gruparea roș-albă tinde să piardă gratis tot felul de jucători.

Drept dovadă, conform GSP, „câinii” tocmai l-au pierdut pe portarul Aleksandr Mitrovici, 17 ani, care nu a apucat să debuteze pentru prima echipa decât în amicalul cu Dinamo Kiev (0-3).

Puștiul – fiul fostului atacant de la FC Național, Slavișa Mitrovici – a devenit liber de contract și poate acum semna cu altă grupare din prima divizie, mai ales că nu duce lipsă de oferte.

Portarul de 1,91 de metri a beneficiat de absența lui Mihai Eșanu, care va reîncepe antrenamentele normale de miercuri, și a fost rezerva lui Gudmund Kongshavn la ultimele meciuri. Doar că diseară nu va mai fi în lot, a devenit de ieri liber de contract, iar rezerva nordicului este Denis Oncescu (Dinamo U17), care, la rândul său, a fost la începutul lui 2021 la comisii spre a deveni liber de contract!

„Bineînțeles că-i pierd pe toți, dacă nu-i plătesc?! Din păcate, Dinamo nu a știutsă aibă grijă de copiii ei. Își bat joc. Mitrovici chiar e talentat, v-am mai spus asta, el și Eșanu putând constitui viitorul clubului mulți ani de aici înainte. Aleksandr e dorit de multe cluburi, FCSB și Voluntari știu eu, că și pe m-au chestionat despre el, iar eu l-am lăudat, pe merit. Logic că a plecat dacă nu e plătit”, a reacționat Gabi Răduță pentru GSP.RO.

Citește și

Mario Nicolae amenință: ”Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume”