Dinamo a perfectat două transferuri, mai așteaptă azi alte două!

Dinamo a profitat de problemele financiare de la Gaz Metan și l-a transferat pe Gabriel Moura, care va sosi zilele viitoare la antrenamentele roș-albilor peste două zile.

”Câinii” mai caută atacanți și îi au pe listă pe Irobiso și Vlad Morar, tot de la contracandidata la retrogradare, adversara de vineri!

Revine după 2 ani

După accidentarea lui Tomozei, care va rata întreg sezonul, Dinamo s-a orientat către fundașul dreapta brazilian. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Moura s-a înțeles cu Dinamo și revine la formația din ”Ștefan cel Mare”.

Brazilianul de 33 de ani a reușit luni seară să-și rezilieze contractul cu Gaz Metan, din cauza restanțelor financiare, iar acum a semnat cu Dinamo.

Moura revine la Dinamo, club pentru care a jucat în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, bifând 14 partide. A mai evoluat la Guarany (Brazilia), Mirandela, Penafiel, Gil Vicente, Anorthosis și Sepsi.

Ținte: doi atacanți

„Câinii” speră să rezolve și problemele din compartimentul ofensiv. Tot de la Gaz Metan, Dinamo încearcă să-i aducă pe Irobiso (28 de ani) și Vlad Morar (28 de ani).

Irobiso așteaptă astăzi să se confirme memoriul său spre a deveni liber de contract, în timp ce Morar este în aceeași situație, dar mai este dorit de Rapid București!

Au mai adus un tânăr de viitor

Până să-i convină pe cei doi, Dinamo l-a adus pe Leonardo Mitruscsák (20 de ani), pe care l-a testat în amicalul cu Sporting Pitești. El a jucat pentru adversara „câinilor” și a marcat de două ori.

Leonardo Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României, pentru care a înscris o dată într-un amical cu Israel U19.

Mitruscsák provine de la CSM Sighet și aparține de formația maghiară Kolorcity Kazincbarcika SC (L3). Pentru moment, acesta va juca la formația secundă a lui Dinamo.

Citește și

Ce a câștigat deja Putin fără să tragă un singur foc. Lista concesiilor făcute de Occident