Dinamo a ofertat doi foști ex-steliști! Ce răspunsuri a primit EXCLUSIV

După despărțirea de Ovidiu Burcă, conducerea lui Dinamo este în căutarea unui antrenor principal, mai ales că luni este etapă la Sfântu Gheorghe cu Sepsi.

Printre antrenorii cu care Dinamo a avansat discuții s-au numărat Costel Gâlcă, care tocmai s-a despărțit de Radomiak Radom (locul 9 în Polonia) și Florin Maxim, antrenorul de la Corvinul Hunedoara. Cei doi au spus ”pas”, din diverse motive.

Florin Maxim: ”Eu sunt angrenat aici într-un proiect”

Cu Dinamo rămasă fără „principal” după despărțirea de Ovidiu Burcă, omul care a readus clubul în prima ligă, conducerea caută un succesor potrivit, unul care să îndeplinească obiectivul din acest sezon, salvarea de la retrogradare.

După ce a discutat față în față cu antrenori precum Ionuț Badea și Florin Bratu, administratorul special Andrei Nicolescu a luat legătura și cu un nume surprinzător, Florin Maxim, cel care o antrenează pe Corvinul Hunedoara din vara lui 2021.

Maxim a refuzat, susținând că vrea să ducă la capăt contractul cu Corvinul, scadent în vara lui 2025.

„M-au sunat cei de la Dinamo și le mulțumesc pentru asta. Eu însă sunt angrenat aici unui proiect. Sunt deja de câțiva ani, am încrederea tuturor și în plus mai am un an și jumătate de contract.

Mi-am dat cuvântul aici. Nu pot să trec peste asta. Repet, mulțumesc celor de la Dinamo că s-au gândit să mă sune și le doresc succes”, a transmis Maxim pentru GSP.ro.

Florin Maxim are rezultate senzaționale la Corvinul. A promovat formația din Hunedoara în liga secundă, unde ocupă a doua poziție în sezonul actual, fără a avea însă drept de promovare, Corvinul fiind club de drept public. Hunedorenii sunt la un pas și de sferturile Cupei României!

Florin Maxim are un trecut stelist, evoluând pentru marea rivală a lui Dinamo între ianuarie 1999 și iulie 2000.

”Este complicat”, a spus Gâlcă

Gâlcă este antrenorul care a adus ultimul trofeu de campioană pentru FCSB, în 2015, când de fapt a cucerit trei trofee interne! Tocmai și-a reziliat angajamentul cu polonezii de la Radomiak Radom.

”În momentul acesta, este complicat”, a fost reacția lui Gâlcă pentru doarromania.ro.

Cu aventuri în fotbalul european, la Espanyol sau Vejle, pe care a promovat-o în prima ligă daneză, dar și în fotbalul arab, fostul component al Generației de Aur așteaptă niște răspunsuri din Orient.

Citește și

Patronii staţiei GPL de la Crevedia au scăpat de arestul preventiv! Decizia este definitivă