Wave Resort

Dinamo a mai semnat un contract de sponsorizare EXCLUSIV

Dinamo caută tot felul de soluții pentru a rezista financiar. Șefii caută soluții, în condițiile în care Pablo Cortacero nu-și ține promisiunile și anunță doar mărire de capital, de 5 milioane de euro, pe 21 decembrie! Suporterii caută și ei diverse soluții.

Până atunci, după ce le-a rezolvat cazarea oficialilor echipei dați afară dintr-un hotel din nordul Capitalei, din cauza neplatei, directorul de marketing, Radu Birlică, a mai semnat un contract de sponsorizare. După ce a făcut un anunț terifiant legat de o eventuală insolvență, care ar fi sinonimă cu retrogradarea (vezi aici), oficialul roș-albilor a dat detalii despre afacerea pe care a rezolvat-o în folosul grupării.

”Eu le-am rezolvat șefilor de la Dinamo în patru zile cazarea pe un an de zile, cu Phoenicia Hotels, am mai rezolvat un contract cu Sixt, 30 de mașini ca să se miște jucătorii. Până la urmă și acestea înseamnă bani. Am și eu diverse cunoștințe, încerc să aduc bani la club, asta e meseria mea de bază”, a mărturisit oficialul ”câinilor”.

”Câinii” au mai avut în 2019 un parteneriat de imagine cu cunoscuta companie de rent-a-car, se încearcă atragerea și altor nume pentru a aduce bani în club.

Citește și

Ciolacu, tăios cu Orban: ”Piețele sunt goale, supermarket-urile pline!”. Apel la Iohannis