Dinamo a mai rezolvat o supermutare: ”Ne bucurăm”

Dinamo a rezolvat în această seară o mutare extrem de importantă pentru club, având în vedere rolul pe care îl joacă într-o echipă mănușile sigure ale unui portar.

Experiență

După ce Plamen Iliev a transmis că este blocat mental pentru a-și mai da interesul pentru echipă, iar Mihai Eșanu și-a fracturat un deget, fiind ieșit din circuit vreme de două luni, roș-albii au mai reușit un transfer după ce l-au adus pe Thomas Chesneau, de la Chiajna, care va juca în Trivale, prima sa partidă din Liga 1.

Cristiano Figueiredo și-a dat acordul de a semna cu Dinamo, lucru care se va întâmpla mâine. Fotbalistul a reziliat contractul cu CFR Cluj în această seară.

”I-am dat libertatea să-și aleagă ce echipă vrea, ne-am despărțit de Cristiano”, a declarat Bogdan Mara, oficialul CFR-ului, pentru GSP.ro.

Direct cu FCSB!

”Suntem foarte aproape ca Figueiredo să fie jucătorul nostru. Nu știu dacă la această oră a semnat sau nu, dar i-am îndeplinit toate doleanțele și probabil în scurtă vreme va fi jucătorul nostru”, a explicat Răzvan Zăvăleanu pentru DigiSport.

Adus de CFR Cluj în vară, de la Hermannstadt, Cristiano Figueiredo a bifat doar două apariții în actuala stagiune, una în Cupa României și una în Conference League. În acest moment este a treia soluție pentru poarta campioanei, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

“Ne bucurăm că am rezolvat cu Figueiredo. Va semna”, a transmis și Iuliu Mureșan, care a lucrat cu portughezul și la Hermannstadt. Cristiano va juca începând din etapa a doua din 2022, cu FCSB!

Citește și

Andrei Caramitru: ”Useriștii sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci”