Dinamo a mai pierdut un jucător, după japonezul Mino Sota. Anunțul a fost făcut azi

Dinamo a făcut mai multe transferuri în acest mercato, dar a și eșuat în a convinge câțiva fotbaliști să vină la echipa „câinilor”.

După japonezul Mino Sota, mijlocașul fiind anunțat ieri ca noul jucător al lui Sepsi, astăzi cei de la Petrolul Ploiești au transmis că Gicu Grozav a decis să continue cu formația prahoveană.

Anunț oficial

Extrema stângă de 33 de ani a semnat un nou contract cu gruparea prahoveană. Contractul dintre Petrolul și Gicu Grozav expira azi 30 iunie.

Aflat în Turcia, în cantonamentul petroliștilor, Gicu Grozav a semnat pe 29 iunie un nou contract cu echipa antrenată de Mehmet Topal.
Înțelegerea este valabilă pe următoarele două sezoane.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a confirmat informația pentru GSP.ro: „Așa cum am promis încă de la finalul campionatului, Gicu va continua cu Petrolul. Am rezolvat”.

A fost dorit de multe echipe

Grozav a fost unul dintre cei mai doriți fotbaliști de echipele din Superliga în această vară. A fost vrut la Dinamo și a fost monitorizat și de Farul, Rapid și U Cluj.

5 goluriîn 30 de partide a reușit Gicu Grozav pentru naționala României

Extrem de talentat, Gicu Grozav a arătat o formă excelentă în stagiunea precedentă. Atacantul a marcat 9 goluri în sezonul trecut și a oferit un assist în cele 41 de partide pe care le-a disputat.

Citește și

Lista tarifelor cântăreților de muzică populară: cât ia Sofia Vicoveanca pe un recital, cât câștigă Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț