Dinamo a mai făcut azi un transfer: ultimul!

Tocmai când ziceau că au închis mercato, cei de la Dinamo au mai perfectat o mutare, astăzi! De fapt, au închis ceea ce tindea să fie o ”telenovelă”.

Era deja la antrenamente, la Săftica

Răzvan Began, 26 de ani, este ultimul transfer al roș-albilor, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și-a dat acordul pentru a închide afacerea.

Roș-albii i-au oferit un angajament pe doi ani portarului care a început sezonul la FC Botoșani, dar s-a antrenat în ultimele săptămâni la Săftica. Răzvan Zăvăleanu a confirmat mutarea pentru GSP. Began va continua să se antreneze la Săftica, va oferi concurență suplimentară pe un post esențial la echipă.

Nouă achiziții a făcut Dinamo în mercato estival: portarii Began și Golubovic, fundașii centrali Lucas și Homawoo, fundașul dreapta Costin, mijlocașii Ilic și Politic, atacanții Abdallah și Goncalo

Began va concura cu Golubovic și Dujmovic

Began a încheiat ediția trecută la Sepsi, alături de care a câștigat Cupa României, apoi s-a despărțit de ardeleni pentru a semna cu FC Botoșani. N-a avut o experiență reușită în nordul Moldovei, astfel că a părăsit gruparea lui Valeriu Iftime și a fost îmbiat de Ovidiu Burcă să vină să se antreneze la Săftica.

Doar că, din rațiuni financiare, nu a fost aprobat transferul său, detaliu care s-a schimbat astăzi, astfel că administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a dat undă verde pentru a se încheia afacerea.

Ovidiu Burcă l-a dorit foarte mult pe Began, va fi o presiune mai mare pentru postul de portar, acolo unde slovenul Golubovic a câștigat competiția în startul ediției cu bosniacul Dujmovic.

Citește și

Sfatul lui Lupescu pentru Burcă: ”Eu cred că știe asta!”