Dinamo a mai convins un fotbalist, într-un post important!

Roș-albii au ajuns la un acord cu un fotbalist important, ar putea rezolva o situație extrem de dificilă ce-a căzut pe capul ”câinilor”.

Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura lui Cristiano Figueiredo (31 de ani), cu care au ajuns la un numitor comun. ”Câinii” așteaptă ca portarul să-și rezolve situația la CFR Cluj.

Mâine, Chesneau

”Mai vreau un portar” spunea azi Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, recunoscând discuțiile pentru Cristiano Figueiredo, care sunt aproape de a se concretiza.

După ce l-a împrumutat pe Thomas Chesnau (22 de ani) de la Chiajna, Dinamo mai vreau un portar cu experiență, iar Figueiredo este alesul conducerii.

După mai multe runde de negocieri cu portarul portughez, Dinamo a ajuns la un acord cu acesta privind salariul pe care l-ar avea în Ștefan cel Mare, potrivit informațiilor GSP.ro.

Trebuie să-și încheie situația la CFR

Acum, Dinamo așteaptă ca Figueiredo să-și rezolve situația la CFR Cluj, acolo unde are un salariu de 10.000 de euro. Formația din Gruia are restanțe la portar, iar acesta nu vrea să renunțe la toată suma, astfel că discuțiile sunt complicate.

Dinamo i-a transmis lui Figueiredo că este singurul portar luat în calcul, dar are termen până duminică până să decidă ce va face. Dacă șefii ”câinilor” nu primesc până atunci un răspuns, vor demara discuții cu alt portar.

Dinamo i-a propus portarului un salariu de 5.000 de euro pe lună și ar putea ajunge la o sumă apropiată cu cea primită de la CFR Cluj în funcție de performanțe.

Adus de CFR Cluj în vară, de la Hermannstadt, Cristiano Figueiredo a bifat doar două apariții în actuala stagiune, una în Cupa României și una în Conference League. În acest moment este a treia soluție pentru poarta campioanei, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

Citește și

Războinic, Stoican se dă la cei de la FCSB: ”Le-am pus unde trebuie”