--> -->

Dinamo a luat doar 60.000 de euro pe el, azi a semnat în Bănie

CS Universitatea a anunțat transferul mijlocașului Sergiu Hanca (30 de ani), venit gratuit în Bănie după 3 ani și jumătate petrecuți în Polonia, la Cracovia.

Hanca a semnat un contract valabil 3 ani și a pozat deja în tricoul Universității.

Recomandându-se în multe momente ca un dinamovist veritabil, ardeleanul a plecat în iarna 2019 din Ștefan cel Mare la Cracovia pentru doar 60.000 de euro.

Al doilea ex-”câine roșu” după Rivaldinho

”Îi dorim lui Sergiu să aibă parte de multe jocuri reușite la Campioana Unei Mari Iubiri!”, au anunțat oltenii într-un comunicat.

Hanca a mai evoluat în România la FC Snagov, Bihor Oradea, ASA Târgu Mureș și Dinamo, echipă de la care a plecat în Polonia.

Fotbalistul cu 7 meciuri pentru prima reprezentativă a României a contribuit decisiv la 39 de goluri în 115 meciuri la Cracovia, pentru care a evoluat cel mai des ca aripă dreapta. El poate evolua și în banda stângă, în atac sau la mijloc, dar a fost folosit ocazional și ca fundaș lateral.

Mai vor încă un atacant

CSU Craiova i-a mai transferat în această vară pe Ivan Martic (fundaș dreapta), Rivaldinho (atacant) și Raul Silva (fundaș central). Brazilianul Rivaldinho a fost prezentat la începutul săptămânii de același club din Bănie.

Rivaldinho și Hanca sunt foarte buni prieteni, încă din perioada petrecută în alb-roșu. Cei doi au fost coechipieri și în Polonia.

Oltenii mai negociază și cu atacantul nord-macedonean David Tosevski (21 de ani), internațional U21, care aparține de formația rusă Rostov din vara anului 2020.

Citește și

Il Luce, omagiat la 77 de ani: ”Un mentor”