Dinamo a împrumutat doi jucători

Dinamo caută să aducă jucători, să fortifice echipa pentru a forța salvarea de la retrogradare, doar că s-a lovit de multe refuzuri. Până atunci, echipa din Ștefan cel Mare s-a despărțit de doi jucători ce nu mai intrau în planurile lui Zeljko Kopic.

Borcea și Giafer la Liga 2, tot pentru evitarea retrogradării

I-a împrumutat în Liga 2 pe mijlocașul ofensiv Ioan Valentin Borcea (21 de ani) și fundașul central Deniz Giafer (22 de ani).

Înainte de startul cantonamentului, Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, anunța că patru jucători nu vor pleca în Antalya.

Pe lângă Filip Dujmovic (portar croato-bosniac, 24 de ani) și Iulian Roșu (mijlocaș central, 29 de ani,) pe lista mai erau și Borcea și Giafer. Dar spre deosebire de primii doi, cei doi puști ai „câinilor” erau pe lista de împrumut.

La o săptămână după anunțul lui Kopic, Dinamo le-a găsit echipă celor doi. Aceștia vor merge în Liga 2, la CS Tunari, formație care se luptă să se salveze de la retrogradare, potrivit Radio Dinamo 1948.

Echipa lui Ștefan Odoroabă are 12 puncte în 15 etape (două victorii, șase egaluri și 7 înfrângeri).

Crescuți în academia ”câinilor”

Deniz Giafer e un fundaș crescut de Dinamo. A strâns 7 meciuri în acest sezon. În primele patru etape din Superligă a fost integralist și căpitan, dar apoi nu a mai jucat decât în Cupă, unde a adunat 3 prezențe.

Crescut de Dinamo, Ioan Borcea are 3 meciuri în Superligă, în etapele 1, 6 și 11. Și a mai avut o prezență în Cupă.

”Ioan Borcea și Deniz Giafer vor pleca împrumut pentru a se dezvolta. Vreau să crească și să joace meci de meci”, a reacționat Kopic la plecarea spre Antalya.

Citește și

Soția româncă a lui Piero Ferrari: rochie de pe AliExpress și pantofi Zara