Dinamo a entuziasmat: ”Messi, Ronaldo”

Dinamo a obținut prima victorie în deplasare, 2-0 cu Chindia, iar maniera a fost clară. Adversarii au avut prima oră de joc, dar ”câinii” au ripostat, iar Morar și Irobiso au înscris superb!

”A fost un gol cum vezi la Messi și la Ronaldo, chiar așa să nu putem face nimic?! La ce gol a dat, îl ia orice echipă dintr-un campionat tare din Europa”, a reacționat Emil Săndoi după meci.

În vreme ce Vlad Morar a înscris primul gol, după o acțiune personală de toată frumusețea, Steliano Filip a contribuit decisiv la golul 2: lui i-a aparținut centrarea către Irobiso.

”M-a surprins, era să-l blochez eu”

După meci, Steliano Filip s-a declarat surprins de maniera golului înscris de Vlad Morar: ”M-a surprins când am văzut că nu-l mai oprește nimeni… era să-l blochez eu, la un moment dat m-am dat la o parte. Mă bucur că a înscris un gol foarte frumos, sper să o țină tot așa, să dea cât mai multe”.

Morar i-a răspuns coechipierului său pe un ton glumeț: ”O să-i mai arăt niște goluri din Grecia (n.r. – a jucat la Panetolikos), dacă l-am surprins”.

Steliano Filip: ”Atitudinea a făcut diferența”

”E binevenită victoria, ne bucurăm că am câștigat după foarte mult timp. Important este să o ținem pe această linie. Diferența astăzi a făcut-o atitudinea. Ne-a lipsit șansa până acum, în multe meciuri ba am fost egalați în ultimul minut, ba am luat goluri din nimic, și mă bucură că avem două meciuri la rând fără gol primit. Sper să legăm încă o victorie, să o ținem tot așa.

Chiar am vorbit cu băieții înainte de meci, am spus să nu mai facem calcule, să nu ne mai gândim la baraj sau dacă ne salvăm direct, ci să o luăm meci cu meci, să avem continuitate. E clar, victoriile aduc victorii, ne dorim să o ținem pe această linie”, a adăugat Filip, căpitan la Ploiești.

”Ce a schimbat Uhrin? Suntem conștienți cu toții la ce club ne aflăm și în ce situație suntem. Nu mai vreau să vorbesc de foști antrenori sau antrenorii actuali, vreau să vorbesc pe teren, să îmi fac treaba cât mai bine”, a mai zis el.

Ce a declarat Morar după Chindia – Dinamo

Sunt bucuros în primul rând pentru atitudinea echipei și pentru cele 3 puncte, era cam ultima șansă să ne apropiem de celelalte echipe. Cât timp sunt șanse, credem până la final.

Ne-a dat moral egalul (n.r. – dintre Craiova și Mioveni), sperăm să se încurce și etapele viitoare.

Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova, va trebui să luăm cele 3 puncte. 100% putem.

Citește și

Raluca Turcan, de la pian la arte marțiale