--> -->

Dinamo a decis unde va juca în exil!

O problemă în plus pentru Dinamo, chinuită în subsolul clasamentului în Liga 2, dar cu jucători care vorbesc încă de play-off.

Oficialii clubului au fost obligați să rezolve în acest început de săptămână situația locului unde se vor disputa meciurile de acasă din Liga 2 cu Unirea Slobozia (marți, 4 octombrie, de la ora 17:00) și cu Ripensia Timișoara, la jumătatea lunii viitoare.

4.000 de euro/evenimentul

Astfel, elevii lui Ovidiu Burcă vor disputa meciurile cu Slobozia și Ripensia Timișoara la Giurgiu. Acolo unde vor achita 4.000 de euro/eveniment.

După cele două partide, dacă nu va interveni un ”miracol” și să se rezolve cu mutarea pe stadionul ”Arcul de Triumf”, probabil, roș-albii vor continua să joace tot la Clinceni, ei încheiind un contract în acest sens cu oficialii de acolo până la finalul lui 2022.

CSA nu a mai dorit la Giurgiu, s-a mutat la Mioveni

Dinamo București – Unirea Slobozia este programat marți, 4 octombrie, de la ora 17.00. Formația din Capitală ocupă doar locul 16 în Liga a 2-a, după înfrângerea de la Buzău, 2-1. Slobozia, echipă antrenată de Costel Enache, este pe treapta secundă a ligii.

Inițial, la Giurgiu, trebuia să joace CSA Steaua, suspendată cu 4 meciuri după derby-ul cu Dinamo de pe Național Arena. ”Militarii” au negociat pentru a se muta temporar pe stadionul ”Marin Anastasovici”, doar că, săptămâna trecută, înainte de a parafa actele, au cotit-o către Mioveni.

Citește și

Anamaria Prodan, șchiopătând și cu brațul imobilizat la INML