--> -->

Dinamo a dat gol. Surpriză mare în lot

Dinamo dispută astăzi, de la ora 10:00, un nou meci amical, al 5-lea test de pregătire al perioadei de vară.

Dinamo a pierdut primele 3 meciuri de pregătire, împotriva divizionarelor secunde, Concordia Chiajna (0-1), Unirea Slobozia (0-5) și FCSB 2 A Clinceni (1-3), dar a câștigat ultimul meci de pregătire, împotriva celor de la CSO Plopeni, formație de liga a treia, scor 2-1.

S-a întors și Ivanov la amicale

”Câinii” au început cu primul 11: Oncescu – Moura, Țone, Giafer, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – Buhăescu.

Pe banca de rezerve sunt Fara, Eșanu, Buleică, Stan, Ivanov, Mario Zamfir, Crețu, Gavrilă, Bobea, Iulian Roșu, Cristi Ionescu, Florescu, Pop, Măgureanu, Cune și Daniel Dinu.

Se observă faptul că roș-albii l-au convins pe Antoni Ivanov să revină și la amicalele formației, nu doar la antrenamente. Bulgarul nu a evoluat decât în prima partidă de verificare, apoi a refuzat să mai joace, acceptând, până la lămurirea situației sale, doar să se pregătească.

Dinamo conduce la pauză

Roș-albii au avut controlul primei reprize, în afara golului lui Vali Lazăr, tot el mai având o ocazie importantă de a puncta. Totodată, Bani (minutul 20) a avut șansa de a deschise scorul, apoi, imediat, Buhăescu ar fi putut primi un penalty.

Și Oncescu a reținut în două rânduri, două situații periculoase. În minutul 35, Lazăr a deschis scorul, după o pasă inteligentă a lui Bordușanu.

Citește și

Laura Cosoi a ales Bulgaria pentru vacanță: ”Acum câțiva ani, aș fi râs în hohote”