--> -->

Dinamo a adus un fundaș. Mâine, amical

Dinamoviștii au primit un salariu restant, în urma unui împrumut alocat clubului de către Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar.

Echipa are mâine amical la Slobozia, cu Unirea, de la ora 11:00, însă mai mulți jucători cunoscuți au părăsit clubul sau vor pleca.

Părăsită de jucătorii cu experiență

Steliano Filip, 28 de ani, a ajuns la un acord cu roș-albii privind rezilierea contractului, a renunțat la 4 salarii și va semna cu noua echipă la începutul săptămânii viitoare, fie în străinătate, fie în țară. Rici Grigore, 23 de ani, va semna și el luni cu noua echipă, fie FCU Craiova, fie în străinătate, Dinamo dându-și acordul de transfer.

Au adus un fundaș de la Voluntari

Gabriel Moura și Alin Buleică nu și-au mai prelungit angajamentele cu „câinii”, iar Antoni Ivanov își caută echipă. Dinamo a ajuns acum să depindă de jucătorii promovați de la U19, cei crescuți la academie, plus „veteranii” Patriche, Gavrilă, Roșu și Lazăr, ultimii doi urmând a semna.

Conform informațiilor GSP, roș-albii l-a adus pe stoperul Alexandru Chilili, 19 ani, un apărător de la FC Voluntari. Fundașul are un meci la prima echipă a ilfovenilor, 25 de minute, în meciul de Cupa României cu Gaz Metan (0-6), de la finele lui 2020.

Citește și

Cât costă noua mașină a lui Mihai Bendeac: ”Am plâns”