--> -->

Dinamo a adus trei, luni mai rezolvă doi! ”Câinii” s-au dezlănțuit în mercato

Dinamo i-a adus pe portarul Adnan Golubovic (27 de ani) și pe atacanții Gonçalo Gregorio (28 de ani) și Hakim Abdallah (25 de ani). Sunt semnale clare că luni vor fi rezolvate alte două mutări.

Cei trei pot juca azi, în amicalul cu ungurii

Dinamo a rezolvat aducerea a trei jucători în cantonamentul din Slovenia, fotbaliști care sunt așteptați azi, duminică, la lucru, pe gazon, în amicalul pe care „haita” îl va disputa contra maghiarilor de la Zalaegerszeg (locul 9 în prima divizie).

Portarul Golubovic, atacanții Goncalo Gregorie și Hakim Abdallah de-abia așteaptă să joace în echipamentul alb-roșu.

Cei trei au acorduri cu clubul din Ștefan cel Mare, așa cum au transmis oficialii grupării, iar atunci când se ridică interdicția, zilele viitoare, vor fi semnate și angajamentele.

Dennis Politic, CV impresionant la 23 de ani

Luni, sunt estimate a se rezolva alte două mutări importante pentru formația roș-albă. Un alt jucător ofensiv, Dennis Politic, 23 de ani, ex- Cremonese, dar și o opțiune defensivă, Cristi Costin, 25 de ani, ex-FC Voluntari, jucător de bandă dreapta.

Politic se mândrește cu faptul că a făcut junioratul la Manchester United, club care l-a luat din România în 2012, pe când avea doar 12 ani.

30.000 de euro au plătit italienii în schimbul lui Politic, însă l-au cedat, împrumut, la Port Vale, în liga a treia engleză

Dennis Politic nu a reușit să se impună, iar în 2018 a fost cedat la Bolton, formație de care a aparținut până în vara anului 2022.

A evoluat împrumut în ligile inferioare din Anglia, pentru Salford și Port Vale, iar anul trecut a semnat cu Cremonese, formație care a retrogradat în Serie B.

24 de meciuri și două goluri a adunat Politic la Port Vale în League One

Cristi Costin, pe lista lui Dinamo

Cristi Costin, 25 de ani, poate juca și fundaș, și mijlocaș dreapta. Ardeleanul a început fotbalul la UTA, a continuat la Reșița, în urmă cu patru arădenii l-au cedat la FC Voluntari pentru 50.000 de euro.

Fotbalistul a marcat un gol important împotriva FCSB, în ediție 2021/2022, care a scos echipa lui Gigi Becali din lupta la titlu, câștigat atunci, a cincea oară, de CFR Cluj.

600 de mii de euroeste cota lui Costin conform transfermarkt

37 de meciuri, 1 gol și 2 assist-uri a adunat Costin pentru Voluntari în ultima ediție

Citește și

Horațiu Mălăele a aflat secretul tinereții. Ce face adesea, la 70 de ani