DINAMO – 72 ANI Mesajul celor de la Steaua pentru dinamoviști! Răspuns de club mare

Ziua de 14 mai este una de sărbătoare pentru Dinamo București. Aici, includem clubul sportiv, unul extrem de glorios cu sute de medalii la Mondiale și la Jocurile Olimpice, comparabile cu orice țară puternică, echipa de fotbal, dar și toți suporterii din România și de pe mapamond. Roș-albii au împlinit astăzi 72 de ani. În afara câtorva mesaje din partea fostelor glorii și a mediatizării pe modul moderat, clubul din Ștefan cel Mare a primit apreciere și din partea rivalilor de-o viață.

Într-un comunicat postat pe contul oficial de Facebook, cei de la CSA Steaua au ținut să le transmită un mesaj dinamoviștilor. ”În sport, spiritul de fair-play trebuie să triumfe! Ne luptăm în teren, însă ne respectăm ca sportivi. Suntem rivali, dar suntem împreună pe scena sportului românesc. Împreună am scris istorie! Și continuăm! Astăzi, Steaua București urează “La mulți ani” Clubului Sportiv Dinamo București, la împlinirea celor 72 de ani!”, este mesajul postat de către gruparea militară.

În sport, spiritul de fair-play trebuie să triumfe!💪🏻 Ne luptăm în teren, însă ne respectăm ca sportivi. Suntem rivali,…

Publicată de CSA Steaua București pe Joi, 14 mai 2020

Dinamoviștii au replicat și ei în această seară, printr-un mesaj postat pe Facebook, după complimentele primite din partea rivalilor. Pe același ton de fair-play! ”Suntem rivali de 72 de ani și probabil vom fi încă pe atât. În tot acest timp, am alergat umăr la umăr, măsurându-ne forțele și palmaresele”, au transmis roș-albii.

Suntem rivali de 72 de ani și probabil că vom fi încă pe atât. În tot acest timp am alergat mereu umăr la umăr,…

Publicată de Dinamo pe Joi, 14 mai 2020

Citește și

7 zone ale Bucureștiului se vor închide în week-end-uri! Explicația oficială a lui Firea

No Comments Yet

Comments are closed