--> -->

Din cauza managementului lui Cortacero, preferă să meargă la ultima clasată din Ligue 2!

Dinamo caută să se întărească pentru un sezon de primăvară foarte greu, din cauza erorilor managementului spaniol al lui Pablo Cortacero, doar că jucătorii refuză să vină în Ștefan cel Mare.

Cei străini citesc prea mult despre situația de la club și criza financiară, după ce ani la rândul au fost seduși de scenografiile făcute de suporterii ”câinilor”. După rusul Iuri Lodigin, care a ales să meargă la Gianina (Grecia), o echipă din subsolul clasamentului acolo, iată că un alt fotbalist dorit de roș-albi se îndepărtează de Dinamo.

Așa cum vă anunțam astăzi, bucureștenii au intrat pe pista Marcin Bulka, uriașul de 1,99 de metri care aparține de PSG, tânăr de 21 de ani care a crescut la Chelsea. Polonezul a fost împrumutat în prima parte a sezonului la Cartagena, în Segunda Division, unde a adunat doar 5 meciuri, iar acum agenții săi îi caută echipă.

Presa franceză susține că goal-keeper-ul dorit de ”câini” este foarte aproape de a semna în acest week-end cu Chateauroux, ultimul loc din liga secundă franceză! Incredibil, dar adevărat, însă Bulka e de acord să revină în Franța.

Roș-albii au avut doi portari spanioli, Mejias și Rene, ultimul tocmai semnând în liga a treia iberică (detalii aici), unde se va lupta cu marele Raul Gonzalez. Aceasta după ce Cosmin Contra a renunțat foarte ușor la Straton, ajuns la FCSB!

În prezent, titular între buturi este Eșanu, 22 de ani, eligibil U21, care a adunat 4 meciuri în Liga 1, în timp ce Mitrovic, 17 ani, nu a jucat niciun meci oficial pentru ”haită”.

Citește și

Anamaria Prodan: ”Gigi îl bagă pe Giovanni în nenorociri”. Reacția lui Giovanni: ”Să știe lumea”