--> -->

Dilema lui Burcă înainte de Sibiu: ”Va fi greu să aleg”

Dinamoviștii joacă sâmbătă, de la ora 17:00, la Sibiu, astăzi, Ovidiu Burcă a vorbit înaintea partidei cu Hermannstadt.

Adversarul este unul puternic, având în vedere că Marius Măldărășanu și elevii săi sunt neînvinși de 8 etape, răstimp în care au bifat 7 remize și o victorie. Iar de acest lucru este conștient și antrenorul ”câinilor”.

”Ne dorim să confirmăm ceea ce am realizat cu CFR Cluj”

”Ne așteaptă un meci dificil contra unei echipe care nu a pierdut de foarte mult timp, cu un antrenor care este de mult timp alături de echipă, au un joc bun, dovada punctele obținute în ultimele etape.

Ne dorim să confirmăm ceea ce am realizat cu CFR Cluj pentru că după o lunga perioadă de timp echipa și-a ridicat foarte mult nivelul, trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real asta însemnând mai mult decât oricând să adunăm puncte.

Atmosfera este bună, aveam nevoie de un moment în care să credem unii în alțîi, în planul de joc pentru că atunci când pierzi multe meciuri totul devine dificil, a venit la momentul potrivit punctul cu CFR și sperăm să arătăm o creștere de formă.

Încrederea este ingredientul secret, eu cred că echipa are valoare și locul din clasament nu reflectă valoarea jucătorilor, iar de acum trebuie să confirmăm prin puncte”, a declarat Burcă.

Ce a spus despre revenirea lui Lupescu în Ștefan cel Mare

Tehnicianul ”câinilor” a fost întrebat și despre angajamentul lui Ionuț Lupescu cu CS Dinamo.

”Întoarcerea lui Lupescu în fotbalul românesc este de foarte bun augur, experiența lui va fi benefică pentru fotbalul românesc indiferent unde dorește să își desfășoare activitatea.

Ideea de bază a fost colaborarea cu CS Dinamo, iar discuțiile au fost pentru o academie comună, venirea lui Lupescu face ca lucrurile să se simplifice, să devină mai clare”, a comentat antrenorul.

Moura, singurul absent

”Sunt bucuros pentru Amzăr, a crescut foarte mult nivelul în ultimul timp, e un copil cu multe calități și dacă vă rămâne serios vă deveni în jucător foarte important nu doar pentru Dinamo, cât și pentru România.

Singurul jucător cu probleme medicale este Gabi Moura care are o leziune ce nu îi dă pace, în rest este prima data când avem tot lotul valid și vă fi foarte greu pentru mine să aleg primul 11″, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și

De unde vine pericolul pentru Dinamo la Sibiu