--> -->

Dieta cu care a slăbit Iuliana Marciuc. Mănâncă și pizza, dar și dulciuri

Iuliana Marciuc a dezvăluit care este dieta pe care a ținut-o pentru a avea silueta pe care și-o dorea.

Vedeta a renunțat la unele obiceiuri alimentare, care erau total nepotrivite. În vârstă de 55 de ani, Iuliana Marciuc se simte foarte bine în pielea ei și este mulțumită de felul în care arată.

Bravo!

Partenera lui Adrian Enache a mărturisit că în urmă cu 4 ani a intrat într-un proces de transformare și continuă și în ziua de astăzi să folosească trucurile pe care le-a învățat în cadrul unui program.

Prezentatoarea face sport regulat și merge de două sau trei ori pe săptămână la sală. ”Am intrat acum 4 ani într-un program, body shape transformation, care mi s-a potrivit foarte bine şi am rămas fidelă grupului cunoscut atunci şi lucrurilor învăţate. Merg şi în continuare de două-trei ori pe săptămână la sală”, mărturisește Iuliana Marciuc pentru unica.ro.

”Dacă mănânc dulciuri, o fac dimineața”

Are grijă ca alimentația ei să fie una echilibrată și să nu mănânce foarte mult. Atunci când are poftă de ceva dulce, Iuliana Marciuc preferă să consume zahăr dimineața. Pâine nu mănâncă decât o singură felie pe zi.

”Nu am alimente la care am renunţat definitiv, doar că pâine nu mai mănânc decât o singură felie pe zi, dimineaţa, iar combinaţii „periculoase” nu mai fac. Dacă mănânc dulciuri, o fac dimineaţa. Din pizza nu iau decât o felie, iar cartofi prăjiţi foarte rar şi niciodată împreună cu friptura”.

”Am întinerit cu 8 ani”

Iuliana Marciuc spune că a reușit să își întinerească vârsta metabolică cu 8 ani și se simte extraordinat de bine. Sportul a ajutat-o să se schimbe și să fie mai disciplinată cu alimentația.

”Am întinerit ca vârstă metabolică 8 ani, ceea ce mi se pare senzațional. Când am venit prima dată la consult, am aflat că aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală, și acest lucru m-a motivat și mai mult să mă apuc de sport.

Vin de trei ori pe săptămână la sală. Stau doar o oră, însă este o oră eficientă pentru mine. În mod surprinzător, nu mi-a fost greu pentru că atmosfera este foarte antrenantă. E muzică, sunt antrenori tineri și drăguți. Aici nu mă plictisesc, fac circuite, trec de la un post la altul”, povestea Iuliana.

Citește și

Alina Gorghiu: ”Azi ești sus, mâine nu, important e să fii pe roată!”