Diego Fabbrini, în afara fotbalului! Ultima era în Serie C

Diego Fabbrini, 33 de ani, este liber de contract din iulie 2023, nu și-a mai găsit niciun alt angajament după ce ajunsese să evolueze în liga a treia din țara sa. Numele său rămâne legat doar de contestarea planului de reorganizare al clubului „câinilor”.

Diego Fabbrini a îmbrăcat tricoul alb-roșu, a părăsit clubul în 2021 și numele său se leagă de procesul ce nu se mai încheie, italianul cerându-și prin avocata sa diverse restanțe salariale.

Pe mijlocaș l-au ajuns apostrofările „câinilor”

Fotbalistul este liber de contract din luna iulie, nu și-a găsit niciun angajament care să-i satisfacă pretențiile. Fabbrini continuă să fie fără contract, de văzut dacă va reveni în fotbal în 2024.

Jucătorul a impresionat în Liga 1, mai ales la FC Botoșani. Apoi, a fost transferat de Dinamo, „câinii” făcând eforturi ca să-l aducă pe mijlocașul ofensiv care a bifat și o prezență la naționala Italiei.

După ce s-a despărțit de „haită”, ca urmare a unor probleme financiare, Fabbrini s-a întors în patria sa, a evoluat în eșalonul secund la Ascoli și Alessandria, după care a ajuns chiar în a treia divizie, la Lucchese. De care s-a despărțit vara trecută și asta a fost! Nu și-a mai găsit un alt angajament de atunci.

58 de meciuri a adunat Fabbrini la Dinamo, având 4 goluri și 4 assist-uri

12 meciuri a strâns Fabbrini pentru Lucchese în Serie C în prima parte a lui 2023, după care, din vară, nu și-a mai găsit un alt club

Ce i-a făcut italianul lui Dinamo

Diego Fabbrini s-a numărat printre fotbaliștii înscriși la masa credală pentru recuperarea restanțelor financiare de la Dinamo. El a primit bani de la club, a obținut aproximativ 150.000 de euro, dar a cerut mai mult din restanțe, iar avocata sa a suspendat noul plan de reorganizare al clubului. Încă nu s-au încheiat demersurile italianului în instanță.

„Eu am făcut un beneficiu tuturor fotbaliștilor, creditori chirografari. Cu toți rămân în proces și au în continuare calitatea de creditori, până când se vor soluționa toate aspectele pe care noi le-am atacat în instanță.

Termenul este 29 ianuarie 2024, pentru continuarea procedurii”, a declarat, printre altele, avocata lui Fabbrini, Carmen Radu, într-o intervenție pentru GSP în toamnă.

Citește și

Zeljko Kopic, omul care trebuie să salveze Dinamo: ”Îmi place șahul”. Care este omul pe care-l admiră