--> -->

Diana Șucu, acuze la adresa fostei partenere a soțului ei: „Un amic mi-a zis asta”

Diana Șucu e soția omului de afaceri Dan Șucu, care e și investitor la „Imperiul Leilor”, emisiunea difuzată la Pro TV. Își însoțește mereu bărbatul la meciurile de pe teren propriu ale Rapidului, trăiește la maximum partidele de fotbal.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, fosta prezentatoare de știri a uimit cu declarațiile despre fosta parteneră a soțului ei. Înainte de mariajul cu Diana Șucu, fostă Lăscărescu, Dan Șucu a fost căsătorit cu Camelia, alături de care are două fete, pe Cristina și Ioana.

”N-am deranjat niciodată”

Cu Diana, Dan Șucu are 2 băieți, Dan și Petru. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, la „Sosurile picante”, aceasta a răspuns la mai multe întrebări neașteptate.

Cu ocazia acestora, Diana Șucu a dezvăluit că „fosta familie” a lui Dan Șucu a orchestrat știri false la adresa sa și a familiei. „Nimic nu e întâmplător. Nu cred că se trezește un jurnalist într-o dimineață și se gândește: «Astăzi vreau să mătur pe jos cu Diana Șucu».

N-am deranjat pe nimeni, niciodată nu s-a vorbit frumos despre mine în articolele respective, nimic despre lucrurile bune pe care eu le fac vizavi de fundație și vizavi de alte lucruri. Știu cum a început situația”, a spus Diana Șucu în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Diana Șucu: „A fost un articol în care s-a făcut mare vâlvă”

Și a completat: „A fost un articol în care s-a făcut mare vâlvă despre canapeaua mea «încălțată».

Tocmai ieșisem dintr-o poveste cu băiatul meu, care suferea la 4 ani de purpură idiopatică (n.r. boală care poate duce la zgâriere ușoară și la sângerare), toată mobila din casă era învelită în burete, pentru că mi-era frică să nu se lovească, la o atingere banală putea chiar să moară.

Îmi aduc aminte că atunci a apărut un articol care m-a deranjat, Alice Năstase l-a scris. Atunci m-am interesat cine l-a scris și de ce l-a scris. A scris ceva urât despre copiii mei, că ei mănâncă ciocolată și despre cum sunt tunși și că am mobila îmbrăcată în burete, dar era așa pentru că mi-era foarte frică pentru sănătatea copilului.

Atunci m-am interesat cine e în spatele acestor articole și un amic de-al meu, care era director la Click, mi-a spus că pur și simplu a fost un articol plătit. Cine poate să scrie despre niște copii de 2 și 4 ani? Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu”, a replicat Diana Șucu.

Citește și

România joacă tare cu Austria: ”Nu Schengen? Nu gaz!”