--> -->

Diana Șoșoacă: ”Să-l inviți și pe Putin”

Diana Șoșoacă l-a sfidat și pe Volodimir Zelenski!

Senatoarea Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat parlamentarilor români.

După președintele AUR, George Simion, care a transmis live pe Facebook în timpul discursului lui Zelenski, a vorbit cu urmăritorii săi de pe Facebook și l-a criticat pe Zelenski că nu s-a comportat frumos cu românii din Ucraina, Diana Șoșoacă a ales să nu asculte mesajul liderului de la Kiev și să plece din sala de plen.

Acuze peste acuze

”Am ieșit din sală. Nu pot să ascult mizeria din sală pentru că este o înregistrare. S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare.

Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun-simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună slava vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva”, a spus senatoarea într-un live pe Facebook, citată de Libertatea.

Ce a vrut să spună?!

Nu au fost singurele comentarii făcute de Diana Șoșoacă în timpul discursului lui Volodimir Zelenski.

”Odată ce l-a invitat pe domnul Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ai avea obligația să-l inviți și pe Putin. De ce? Ca să se păstreze echidistanța, nu pentru că ții cu Rusia sau cu Ucraina”, a mai spus aceasta într-un live transmis pe Facebook.

Citește și

Liviu Dragnea: ”Continuă batjocura”