Diana Șoșoacă la un protest din Capitală: ”Vorbim de sindromul Stockholm. Copiii sunt învățați că sunt sclavi”

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost prezentă astăzi la un protest în Capitală și a acuzat că măsurile pe care le-a pregătit statul în materia prevenirii infectării cu coronavirus nu ar fi potrivite pentru copiii românilor și că acestea ar pune presiune psihică pe cei mici.

”Le cer guvernanților să ia labele de pe copiii noștri. Școala nu trebuie să devină lagăre neo-naziste de exterminare a copiilor noștri. Încetați cu aceste abuzuri! Copiii trebuie să meargă într-un mediu liniștit, cu o stare de spirit bună.

Nu sub presiunea unor sancțiuni. Rușine Cîmpeanu, rușine Cîțule! Copiii sunt abuzați psihoemoțional… Nu mai au iubire de școală, să meargă la școală. Au pierdut încrederea în școală, în profesori. Vorbim de premise ca în cele din închisori în școli.

Acești copii au probleme de respirație pentru că au făcut sport cu mască. N-am văzut un parlamentar cu masca în întreg Parlamentul. Nici de la SPP, nici de la pază. Nici pe holuri.

Vă spun, vorbim aici de sindromul Stockholm. Copiii sunt învățați că sunt niște sclavi, că trebuie controlați, că trebuie să răspundă la ordine, că ei sunt mici si nesemnificativi”, a acuzat Diana Șoșoacă.

Citește și

FOTO Unde și-a dus Cristi Borcea soția, într-un concediu de lux