Diana Șoșoacă interzisă la Denise Rifai

Războiul din Ucraina are efecte și pe plaiurile mioritice, existând deja tabere.

Cu toate că cea mai mare majoritatea a românilor simpatizează cu chinul și dramele vecinilor din nordul țării.

Kanal D a luat o decizie drastică în ultimul week-end, anume interzicerea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de duminică seară, 27 februarie, mai exact a interviului cu Diana Șoșoacă, a informat Pagina de Media!

Ce acuză avocata

Emisiunea, care ar fi trebuit să fie difuzată duminică de la ora 22:30, a fost înlocuită cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea. Aceasta după ce s-a făcut promo pe diverse canale media ”emisiunii de senzație”, cum a scris însăși Denise Rifai pe pagina personală de Facebook.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D nu au comentat decizia de a scoate emisiunea de pe post.

Avocata a reacţionat după ce interviul n-a mai fost difuzat de Kanal D. ”Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

”Căutați sprijin rusesc”

Senatoarea Diana Şoşoacă fusese anunţată drept invitată a emisiunii 40 de întrebări încă de joi, printr-un comunicat de presă, în care erau înşirate şi câteva dintre întrebările ce urmau să-i fie adresate.

”Căutați sprijin rusesc?”, “V-ați vaccinat pe furiș?”, “V-a fost vreodată rușine de ce ați făcut?”, sunt doar câteva exemple. Pe de altă parte, Diana Șoșoacă s-a lăudat că a fost cândva și o apreciată balerină, evoluând chiar în ”Lacul lebedelor”.

Diana Şoşoacă a avut în ultimele patru zile, de când a început războiul din Ucraina, a avut numeroase poziţii contra Ucrainei, pe pagina sa de Facebook. A susţinut inclusiv că nu ar exista niciun conflict armat şi a postat imagini de pe webcamurile din Kiev.

Citește și

USR îl acuză pe Dan Puric: ”Pro-Putin”