--> -->

Diana Șoșoacă îl distruge pe Raed Arafat: ”De ce nu merge acolo?!”

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut o declarație șocantă, miercuri seara, la protestul de la Arcul de Triumf, afirmând că Raed Arafat, secretar de stat în MAI și fost ministru al Sănătății, ar fi ”condamnat la moarte în țara sa”!

Șoșoacă nu a precizat despre ce țară este vorba și nici despre ce faptă ar fi comis Arafat, cetățean român. ”De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni”, a spus Diana Șoșoacă la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

”Useriștii aduc globalismul în România, iar PNL și UDMR îi susțin. Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalelor, solicit exumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat”, a declarat Diana Șoșoacă, senatoarea numindu-l pe premier ”domnul Cuțu-Cuțu”.

”Poporul român nu o să mai rabde. Am văzut o fată, o adolescentă, la fel ca și alți tineri militează pentru ”masca jos”! Îmi dă speranța că au început și minunățiile de adolescenți să-și dea seama de minciuni. Tineri, ieșiți și distrați-vă, trăiți-vă viața! Tinerii își revin la credință, au acuzat că nu mai sunt lăsați nici să-și facă sfânta cruce”, a mai reacționat avocata.

Citește și

Raed Arafat despre ideea unui lockdown total: ”Ne confruntăm cu acest risc”