--> -->

Diana Șoșoacă i-a șocat și pe preoți: ”Așa să mă îngropați. Acestea sunt principiile mele”. Cum era să moară

Senatoarea Diana Șoșoacă i-a acordat un interviu lui Dan Bittman, în cadrul emisiunii ”Je suis Bittman”, ce poate fi vizualizat pe pagina de Youtube EVZ Capital, avocata oferind dezvăluiri despre viața sa. Aceasta a povestit că i-a șocat până și pe preoți când a spus cum ar dori să fie înmormântată.

Diana Șoșoacă a declarat că ”iubește” COVID-ul, metaforic, precizând că această boală a scos la iveală tot ce este mai rău și grotesc din oameni.

”Mie imi place Covid-ul, îl iubesc. A scos la iveală ceea ce a fost mai mizerabil, mai neprincipial, mai grotest, mai grobian din oameni. A scos criminalitatea, mafia, toate problemele societății”, a spus femeia politician.

”Și dacă mor, eu le-am spus un lucru alor mei: pe mine să mă îngropați in picioare. S-au blocat și preoții cu care am vorbit. Le-am zis: ”Luați beton, turnați și voi fi statuia libertății. Eu nu ma las”. Acestea sunt principiile dupa care trăiesc. Mai gresesc si eu, sunt om”, a mărturisit aceasta în cadrul interviului acordat lui Dan Bittman la EVZ Capital.

Senatoarea a mai povestit un moment care s-ar fi putut sfârși tragic, după un protest care a avut loc anul trecut. Ea a povestit că a fost la un pas de moarte în timp ce era în mașină cu fiica ei.

”Anul trecut, după ce am scos lumea în stradă, exact în ziua în care soțul meu a ajuns la Athos, eu şi fetița mea am fost răsturnate într-un canal cu mașina. A fost cea mai cumplită ploaie cu piatră pe care eu am văzut-o în viața mea. Era un drum pe care eu nu am mers niciodată, am rămas uimită când am vazut că GPS-ul m-a dus pe drumul ăla. Dintr-o dată, drumul a cotit dreapta, iar o mașină gri a venit peste mine, m-a împins, eu am tras de volan. Nu se vedea nimic”, a mărturisit Diana Şoşoacă.

Mai mult decât atât, aceasta a povestit că, în timp ce era președintele Comisiei de Abuzuri, șoferul ei a fost nevoit să treacă pe roșu din cauză că era urmărită în trafic.

”Atunci când eram președinte la comisia de abuzuri, șoferul meu a trebuit să treacă 4 stopuri pe ”roșu”, eram urmăriți. Aș fi vrut să oprească. Mi-a zis că nu e bine să ne oprim. Eu aș fi vorbit și cu arma în faţă, nu-mi e frică. Am şi o anumită inconştienţă”, a povestit Şoşoacă.

Citește și

Părintele Necula: ”Eu nu apăr ortodoxia, ci viitorul României. Hristos spune că trebuie să trecem pandemia”