Diana Șoșoacă amenință: ”Va fi revoluție! Serviciile să oprească această maziliere a poporului român’

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat că ar putea izbucni o nouă revoluţie dacă va fi decretată încă o dată starea de urgenţă! Parlamentarul a susţinut că serviciile secrete trebuie să intervină și să oprească ”această mazilire a poporului român”.

”România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie şi de mascaradă.

Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat… A spus-o şi doamna doctor Adina Alberts, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu.

Trebuie să încetăm cu prostiile ăstea şi să ne uităm numai cum să furăm bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau ”parandărături”. Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această maziliere a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă la România Tv.

Avocata a avut același discurs dur din ultima vreme. ”Minele se închid. Portul Constanţa se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenţie! O să vedeţi cine o să profite de pe urma vânzării întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată.

Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: ”Închideţi minele din România!” A doua zi, marţi, a ieşit PSD că sunt de acord cu green-deal-ul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apere oamenii ăştia? Că e partid social democrat”, a spus Diana Şoşoacă.

Citește și

Iulia Vântur, târâtă într-un proces pentru un teren. O primă decizie și motivarea sentinței