--> -->

Diana Șoșoacă: ”Am fost în Lacul Lebedelor”

O nouă ediție specială a ”40 de întrebări cu Denise Rifai” va avea loc duminică seară, de la ora 22:30, la Kanal D, iar invitatul cu siguranță va capta atenția telespectatorilor și apoi cititorilor.

Diana Șoșoacă este invitata proximei emisiuni, iar jurnalista Denise Rifai va sta față-n față cu cel mai controversat politician al momentului.

Senator independent de Iași, și unul din cei mai vocali politicieni ai acestei perioade, Diana Șoșoacă va oferi răspunsuri și, probabil, o sumedenie de controverse.

A fost balerină!

Oamenii vor afla detalii de la Diana Șoșoacă despre viața ei particulară și despre diverse opinii la zi ale avocatei.

Încă de la prima ediție, Denie Rifai a avut în studioul Kanal D al emisiunii sale personalități importante din viața politică, socială, și chiar culturală românească. Regula ”jocului” este ca toți invitații să răspunde la toate cele 40 de întrebări adresate de jurnalistă, într-un timp limitat.

Încă din promo-ul ediției de duminică, conform Playtech, Diana Șoșoacă este pusă în fața unei întrbări, relativ, incomode. Întrebarea adresată de jurnalistă, ”Ce v-a lipsit să ajungeți o mare balerină?”, a pus-o în dificultate pe Diana Șoșoacă.

Dar a venit răspunsul: ”Am avut spectacol și în Lacul Lebedelor. A fost un mare succes”.

”Sunt cea mai mare pacoste”

Au urmat și alte întrebări personale la adresa avocatei. ”Mi-a fost scris în stele să devin avocat”, a spus Șoșoacă.

Chestionat despre ea însăși, senatoarea a mai declarat: ”Sunt cea mai mare pacoste. Sunt interzisă la televiziune, pe Facebook, peste tot. Am gripe, am răceli, n-am Covid, sunt un om normal.

Eu nu mai am familie, nu mai am viață, nici eu, nici copiii mei”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Citește și

Buzdugan: ”Frica nu e de la Doamne-Doamne”